• Vanaf dit seizoen is Kagia een meidenteam rijker! In de MO10-1 spelen Esmee, Fenna, Femke, Indy, Joy, Mila, Nora, Romy, Saar en Tessa. Zij worden getraind en gecoacht door Jane, Rosanne en Reinier. Op 17 september speelden zij hun tweede wedstrijd als team. Zij speelden tegen ASC MO10-1 en hoe! Ondanks de regen en de wind gingen de meiden er vol voor! Het hele team was compleet, dus kon er tussendoor even welverdiend worden uitgerust. Aangezien de tegenstander minder bezet was heeft Joy zelfs nog even met hen meegevoetbald. Er werd gewonnen met 9-4!

    Wedstrijdverslag
    De meiden in het veld Romy, Mila, Joy, Fenna en Indy creëren gelijk volop kansen en dit leidt tot de 1-0 en daarna 2-0 door Fenna. Tessa bewaakt de goal met verve en heeft een stevige doeltrap.

    Na een korte pauze kwamen Femke, Nora, Esmee, Saar en Mila in het veld. Maar eerst werd met zijn allen vol overgave ‘yell, yell, yell, de Kagia meiden die winnen wel’ geroepen! Esmee en Mila werken hard achterin en op het middenveld. Na een mooie voorzet van Femke, komt de bal mooi voor doel en schiet Saar genadeloos de 3-0 binnen. Vervolgens is er een snelle omschakeling van ASC en ligt ineens de 3-1 erin. Vervolgens zet ASC wat meer druk en na een mooie voorzet wordt deze afgemaakt en is het 3-2.. De spanning is weer helemaal terug in de wedstrijd. Na de aftrap is er een snelle bal naar voren richting Saar en hoppa 4-2! Een mooie pass van Nora op Saar zorgt voor een hele mooie redding van de tegenstander.

    Na weer een korte pauze wordt er gewisseld. Na een goede pass maakt Nora een loopactie en schiet zij rechtdoor het midden de 5-2 binnen! Helaas volgt kort daarna een eigen goal van Kagia, het is 5-3! Er volgt nog een mooie aanval van ASC, waardoor de bal in de rechterhoek belandt en is het 5-4...

    In de laatste 12,5 minuut staan Nora, Femke, Fenna, Tessa en Romy op het veld en is Indy de keeper. En wat doet Indy dat super. Ze duikt zo de hoeken in en houdt met 5 prachtige reddingen Kagia op voorstand. Dan ineens kantelt de wedstrijd. Nora neemt een corner, Romy neemt de bal aan en geeft een geplaatste voorzet en Fenna scoort. 6-4 voor Kagia. Vervolgens is er een prachtige loopactie van Femke vanaf de rechterflank en via een pass komt de bal bij Tessa en daarna naar Nora. Zij speelt de bal af naar Fenna en yes 7-4! Romy heeft een paar goede verdedigende acties, waardoor ASC er niet meer aan te pas komt. Tessa heeft een goede loopactie en rond het vervolgens keurig af 8-4! Daar blijft het niet bij: Tessa schiet daarna nog hard in de linkerhoek de 9-4 binnen. Klasse Kagia meiden!!