• De JO19-1 heeft vandaag met 5-1 gewonnen van Quick Boys en is daarmee najaarskampioen in de 2e klasse. Een fantastische prestatie! 

    Voor de start van het seizoen konden we hier slechts op hopen. Het talent van deze groep staat buiten kijf, maar er moest het een en ander geregeld worden om op het gewenste niveau te spelen. Zo werden enkele spelers van buitenaf aangetrokken en had de VTC een uitdaging met het vinden van een hoofdtrainer. Gelukkig heeft Doby, samen met Geert-Jan, Rody en Steef, de taak op zich genomen om de JO19-1 klaar te stomen voor de seniorenselectie.

    Met slechts vier verliespunten en een doelsaldo van + 38 (waarbij Melvin met 18 doelpunten de meeste  voor zijn rekening nam) in elf wedstrijden, heeft dit team een fantastische prestatie geleverd in de tweede klasse en zijn de verwachtingen voor na de winter hooggespannen. 

    Mannen, namens het bestuur, de Voetbaltechnische- en de jeugdcommissie van harte gefeliciteerd met dit kampioenschap en heel veel succes in de (waarschijnlijk) promotiepoule 2e klasse!