• Kagia host aflevering 'Het Sportcafé' - 8 maart 2021

  4 mrt 2021
 • Allen,

  Graag wil ik jullie informeren dat onze sport kantine is gekozen als locatie om de volgende aflevering van Het Sportcafé te hosten op maandag 8 maart om 19:30.

  Het Sportcafé is een initiatief van Team Sportservice Haarlemmermeer en is een geregeld terugkerend item waarbij thema’s voor sportverenigingen besproken worden. Normaal gesproken is het een live bijeenkomst, maar deze zal dit keer in digitale vorm plaatsvinden.

  Het programma wordt begeleid door olympisch kampioene Lisanne de Roever en programma items zijn onder andere een interview met de nieuwe wethouder Fouad Sidali en een bespreking over het Haarlemmermeerse Sportakkoord. Tevens is er een onderdeel met digitale break-out rooms, waarbij vragen gesteld kunnen worden over een groot aantal onderwerpen: van Corona tot ledenbinding en van juridische vraagstukken tot innovatiebudgetten.

  Dit Sportcafé is voor alle vrijwilligers van sportverenigingen en ik wil daarom ook onze vrijwilligers van harte uitnodigen om deel te nemen aan het café…….juist ook omdat het café in onze kantine wordt opgenomen. 

  Algemene informatie en aanmeldingen vind je op: https://jouw.teamsportservice.nl/haarlemmermeer/evenementen/verenigingen/online-sportcafe-08-03-2021/

  Ik hoop van harte een aantal van jullie daar te treffen.

  Met sportieve groet,
  René Bakker 
  Voorzitter v.v. Kagia