• Kagia heeft eerste aanwinsten voor het volgende seizoen binnen

  27 jan 2020
 • Met het oog op het volgende seizoen is de club druk bezig met het preparen van een zo’n sterk mogelijke selectie. Daarbij willen we in eerste instantie zoveel mogelijk spelers van de huidige selectie behouden voor de club en jeugdspelers inpassen, maar daarnaast kijkt Kagia ook alvast om zich heen welke spelers de selectie kunnen versterken. Met Brendan Bakker en Tom van der Star denkt de club de eerste stap gezet te hebben.

  Bakker komt over van de JO19 van Ter Leede. Brendan, een veelzijdige aanvaller, is geen onbekende in Lisserbroek. In het verleden speelde hij namelijk ook al in de jeugd van de club. Een aantal jaar geleden koos hij ervoor om weg te gaan en naar Sassenheim te vertrekken. De club is blij  dat we Brendan voor het volgende seizoen kunnen toevoegen aan de selectie.

  Daarnaast zijn wij verheugd om te melden dat Van der Star overkomt naar de Kikkerbeetstraat. Tom is een verdediger die zowel in het centrum als op de backposities uit de voeten kan. De Lisser doorliep de gehele jeugdopleiding van FC Lisse en speelde dit seizoen in het tweede elftal op Ter Specke. Wij zijn erg blij dat Tom ervoor heeft gekozen om zichzelf verder te ontwikkelen bij Kagia en denken dat hij perfect past bij de huidige selectie en natuurlijk de club.

  De komende periode zal de VTC-selectie met zoveel mogelijk spelers van de huidige selectie om de tafel gaan om te vragen wat zij het komende seizoen doen. Daarnaast blijft de club om zich heen kijken of het zich nog kan versterken. 

  Kagia 2020/2021:

  Blijft: René Ras (Trainer) 

  Nieuw: Brandon Bakker (Ter Leede), Tom van der Star (FC Lisse)

  Vertrekt:

  VTC selectiezaken
  Ruben Beukers