• Jonge Kagianen keren terug in de selectie, Jochem Lensen versterkt keepersgilde

  11 mei 2023
 • De voetbaltechnische commissie van v.v. Kagia is zeer verheugd te melden dat de selectie voor het komende seizoen steeds meer vorm krijgt. Zo hebben de jonge Kagianen Sam de Ree, Mats Hulsebosch en Melle Bloem aangegeven komend seizoen voor hun kans te willen gaan in Kagia 1. Ook het keepersteam is compleet: Jochem Lensen komt over van Alphense Boys.

  De grote meerderheid van de huidige Kagia-selectie had al zijn jawoord gegeven. De laatste maanden is de voetbaltechnische commissie druk bezig geweest om de selectie verder in orde te maken.

  Bij Kagia vinden we het belangrijk dat jonge spelers van de club de kans krijgen en daarvoor gaan. We zijn daarom ook blij dat Sam de Ree, Melle Bloem en Mats Hulsebosch na een jaar afwezigheid terugkeren in de selectie!

  Jochem Lensen versterkt keepersgilde
  De club is daarnaast erg blij te kunnen melden dat het keepersteam voor komend seizoen compleet is. Jochem Lensen komt over van vierdedivisionist Alphense Boys. Nadat Nick Baars had aangegeven te stoppen bij de selectie moest de club op zoek naar een vervanger. We zijn dan ook erg blij dat Jochem voor Kagia heeft gekozen.

  Lensen doorliep de gehele jeugdopleiding van FC Lisse en schopte het zelfs tot een aantal wedstrijden in het eerste elftal. Om vlieguren te maken, koos de goalie afgelopen zomer bewust voor een stap naar Alphense Boys, maar dit verliep niet zoals gehoopt.

  Blijft: Aron Wijsman, Glenn Lobbezoo, Gijs de Graaf, Melvin van der Meer, Tijs van der Schinkel, Rens Lamboo, Rick Verdegaal, Micha Schoone, Jelle Modderman, Michael de Bruijn, Kevin Robelus, Roy Hogewoning, Tygo Mesman, Jasper Koot, Rowan Hoeke en Nick Diels, Sam Gresnigt.

  Nieuw: Milan van Duijn (FC Lisse), Stefan Immerzeel (VVSB), Melle Bloem, Sam de Ree, Mats Hulsebosch (allen Kagia 2), Jochem Lensen (Alphense Boys).