• Jeugd opleidingsplan (JOP)

  Het jeugd opleidingsplan vloeit voort uit het beleidsplan voetbaltechnische zaken v.v. Kagia voor de jaren 2010-2017 en heeft een geheel ander uiterlijk gekregen. Er zijn duidelijke keuzes gemaakt en er zijn aanpassingen en toevoegingen gedaan waardoor het uiteindelijke resultaat in harmonie is met de waarden en zienswijze binnen onze vereniging.

  Het jeugd opleidingsplan is te beschouwen als een levend document en door vernieuwde inzichten kunnen zo nodig altijd wijzigingen worden aangebracht.

  Het jeugd opleidingsplan is een belangrijk document omdat het duidelijkheid verschaft en een richtlijn biedt voor de hele jeugdopleiding en niet alleen voor de prestatieve jeugd. In die zin zal er naar worden gestreefd het voetbalniveau van de jeugd in de breedte te vergroten. Het mag duidelijk zijn dat dit nooit ten koste mag gaan van spelplezier, teamspirit en sportiviteit.

  Wij zijn er van overtuigd dat het jeugd opleidingsplan een positieve bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling van het jeugdvoetbal binnen v.v. Kagia. Via deze link is het jeugd opleidingsplan 2011-2017 in te zien.

  Ruud de Wit en Ferry Kortekaas
  VTC jeugdzaken