•  

  Lobbezoo BV is een installatie bedrijf in de W-installaties. Wij werken veel in de grote renovatieprojecten van woonhuizen, voornamelijk in Amsterdam. Daarnaast hebben wij veel werk in het vervangen en het nieuw plaatsen van ketels en airconditionings, zowel particulier als bedrijfsmatig. Naast het plaatsen hebben wij ook een onderhoudstak binnen het bedrijf om alle geplaatste machines in de toekomst goed te laten werken. Tevens is Lobbezoo BV de trotse hoofdsponsor van v.v. Kagia. Een mooi moment om het bedrijf uitgebreider uit te lichten. 

  Lobbezoo BV is in 1966 opgericht door Marinus Lobbezoo. Dick Lobbezoo heeft dit bedrijf overgenomen van zijn vader. Op dit moment is de 3e generatie (Glenn) bezig met de overname van het bedrijf. Je kunt het dus een echt familiebedrijf noemen. 

  Als bedrijf zijnde proberen wij altijd te streven naar zoveel mogelijk kwaliteit leveren. Dat gaat dan om het zo vakkundig mogelijk installeren van nieuwe installaties, en het zo goed mogelijk onderhouden van bestaande installaties. Door kwaliteit te leveren bind je particulieren en bedrijven voor een langere tijd wat zekerheid geeft voor de toekomst. ‘Kwaliteit in comfort’ is daar een uitspraak in, om altijd een optimaal binnenklimaat te creëren, waar dan ook. 

  Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen en onderhouden van CV- en airconditioning systemen. Er is veel expertise binnen het bedrijf en ook de monteurs hebben die kennis. Wij proberen altijd de beste oplossing te vinden voor alle soorten werkzaamheden. 

   

  Dick Lobbezoo (Eigenaar Lobbezoo BV) en Richard Trompert (Oud voorzitter v.v. Kagia) ondertekenen het sponsorcontract.

  Onze link met Kagia is duidelijk. Glenn Lobbezoo (inmiddels deels eigenaar Lobbezoo BV) speelt nu 4 jaar bij Kagia. Vanuit Dick Lobbezoo, vader van, was er wel interesse om sponsor te worden bij Kagia. Vanuit Kagia was er toen ook vraag naar een nieuwe hoofdsponsor en zodoende hebben beide partijen elkaar gevonden. Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig, bij een warme club zoals Kagia dat is. 

  De komende jaren proberen wij als bedrijf uiteraard financieel gezond te blijven. Daarnaast zijn wij actief op zoek naar nieuwe monteurs om te kunnen groeien. De ambitie is om wat groter te gaan worden, en zo ook meer werk aan te kunnen nemen. Het is een extreem drukke tijd en extra handen zijn dus zeer welkom. De uitdaging in deze sector is alleen dat er steeds minder goede monteurs voorhanden zijn. 

  Wij hopen als bedrijf zijnde dat er zo snel mogelijk weer gevoetbald kan worden, dan zijn wij uiteraard ook weer op de shirts van de selectie te vinden. Iedereen wil weer voetballen en als sponsor zijnde hopen wij daar ook zeker weer op. Als trotse sponsor wensen wij Kagia uiteraard ook sportief het beste toe de komende jaren. Wij hopen dan ook dat het komende seizoen weer ‘normaal’ verloopt en dat onze bedrijfsnaam veelvuldig op de shirts langs de velden te zien is.  

  Tekst: Ruben Beukers