• v.v. Kagia is enorm verheugd te kunnen melden dat Hein Leliveld ook komend seizoen trainer is van onze vereniging. De oefenmeester tekent voor één seizoen bij en zal in het seizoen 2022/2023 ook de eindverantwoordelijkheid hebben.

    Leliveld is momenteel aan zijn eerste seizoen bezig bij de club en dat tot grote tevredenheid van de spelers, staf en Voetbal Technische Commissie. De club ziet dat de spelers zich onder zijn leiding positief ontwikkelen. Daarnaast is de VTC enorm tevreden over de progressie die het afgelopen half jaar onder de hoofdtrainer is geboekt in onder andere de speelwijze.

    “Wij zijn erg blij met de verlenging van Hein”, begint Mark Scholte van de VTC. “We hebben enorm veel vertrouwen in Hein en zijn staf en kijken dan ook uit naar de herstart van de competitie. Dit seizoen hebben we wat pech gehad met blessures en de resultaten, maar we zijn erg tevreden met de energie die Hein en zijn staf erin stoppen om het maximale eruit te halen. Daarnaast zien we bij spelers, maar ook bij het gehele team positieve ontwikkelingen. Het is dan ook een goed teken dat we in een vroeg stadium al weten dat we met elkaar doorgaan. We zullen op korte termijn met de spelers en andere stafleden gaan zitten om het gehele plaatje zo snel mogelijk rond te hebben.”

    Thuis voelen bij de club
    Ook de hoofdtrainer zelf is content met de verlenging van zijn verbintenis. “Ik ben blij en tevreden dat ik ook in het seizoen 2022/2023 voor de groep mag staan bij v.v. Kagia. Vanaf dag één voel ik mij thuis bij de club en na een aantal goede gesprekken met de VTC zijn we tot de conclusie gekomen dat onze visies nog steeds op elkaar aansluiten en dat we vervolg kunnen geven aan de samenwerking. Daarnaast hebben de positieve reacties vanuit de spelersgroep mij een goed gevoel gegeven om gezamenlijk verder te bouwen en onszelf te blijven ontwikkelen.”