• v.v. Kagia is zeer verheugd te kunnen melden dat het een trainer heeft gevonden voor het seizoen 2021/2022. Hein Leliveld zal volgend seizoen de hoofdtrainer zijn van de club.

  De 35-jarige trainer is momenteel werkzaam als assistent-trainer bij Koninklijke HFC. Daarvoor was Leliveld actief als hoofdtrainer bij ROAC en DOSR. Tussendoor was hij nog 2 seizoenen assistent-trainer en trainer van het tweede elftal bij VVSB.

  Perfect in de profielschets
  De club laat bij monde van Mark Scholte weten enorm content te zijn met de aanstelling van Leliveld. “Wij zijn erg blij met het ja-woord van Hein. Met hem hebben we de trainer binnen die we graag wilden hebben. Een jonge ambitieuze trainer met ervaring op Tweede Klasse niveau. Hein is daarnaast ook de eerste trainer die met een UEFA A-diploma op zak aan de slag gaat bij onze club. Naast het feit dat hij ervaring heeft opgedaan op Tweede Klasse niveau bij ROAC, heeft hij ook de nodige ervaring opgedaan als assistent trainer en veldtrainer bij VVSB en Koninklijke HFC. Hein past daarom perfect in de profielschets die wij met de spelersraad, staf en technische commissie hebben gemaakt.”

   “Ik ben er van overtuigd dat we met Hein z’n ervaring en expertise kunnen gaan werken aan onze doelstelling om met beide selectieteams een stabiele tweedeklasser te zijn. Voor nu richten we eerst al onze pijlen op dit seizoen. We hopen nog te kunnen voetballen dit seizoen en René Ras daarmee zijn verdiende afscheid te geven. Laten we hopen dat dit veilig en snel kan.”

  Nieuwe trainer kijkt uit naar samenwerking
  Ook Leliveld laat zijn licht schijnen op zijn aanstelling voor het komende seizoen. “Ik ben zeer verheugd om volgend seizoen aan de slag te gaan als hoofdtrainer van v.v. Kagia. Ik heb in de gesprekken met het bestuur, technische commissie en een afvaardiging van de spelersgroep een goed beeld gekregen van de club. Kagia is een echte dorpsclub met veel vrijwilligers en een strakke organisatie. Dit past goed bij mij, aangezien ik in het verleden bij min of meer vergelijkbare clubs heb mogen werken als hoofdtrainer. Daarbij volg ik het voetbal in deze regio al jaren op de voet. Zeker sinds ik een aantal jaar geleden in Lisse ben komen wonen. Met name de beleving van het voetbal hier in de regio spreekt me erg aan." 

  “Dit seizoen volg ik de UEFA A-opleiding, welke ik combineer met het assistent trainerschap bij Tweede Divisie-club Koninklijke HFC. Ondanks dit lastige seizoen, kan ik mij hier prima ontwikkelen en deze ervaringen neem ik mee naar Lisserbroek. Ik kijk er naar uit om volgend seizoen met deze kennis en mijn eerdere ervaringen als hoofdtrainer aan de slag te gaan met de verdere ontwikkeling van de selectie van Kagia.”