• Na de wedstrijd van vorige week was het omschakelmoment snel gemaakt naar de volgende belevenis: de kermis in Lisse. Ik weet niet hoe het bij jullie was maar bij ons was het stuiterbal 2.0 en gelukkig was dat donderdagavond weer over. Vrijdag een lekkere relaxte training met de mannen en op tijd naar bed.....

  Om iets over achten liep ik het mooie sportpark op, heerlijk voetbal weer met een lekker zonnetje erbij, om de teamfoto te laten maken. Waarom zo vroeg aanwezig krijg je dan vaak te horen: heel simpel, de één moet zijn jasje nog aan, bij de ander de kraag, het kijken naar de juiste persoon die de foto maakt, etcetera zijn een paar dingen die voor oponthoud zorgen maar gelukkig wisten 9 van de 10 het fotomoment om tien over acht mee te krijgen waardoor het nog even wachten was tot we naar de kleedkamer konden.

  Nadat iedereen zijn trainingsbroek uit had gedaan was het eindelijk tijd om naar het veld te gaan en te gaan ballen.

  Tijdens de warming up wist ook speler nummer 10 het veld te vinden waardoor we met de volgende opstelling konden gaan starten:

  Op doel: Nathan
  Verdediging: Thijs - Dylan - Yari
  Middenveld: Finn - Reinier
  Aanval: Max - Sven
  Wissel: Rick - Artin

  Klokslag negen uur gaf scheidsrechter Opa Gresnigt het startsignaal. Het was in het begin weer even aftasten maar toch waren we de bovenliggende partij. RBB was voornamelijk erg fysiek en dat was voor de mannen wel even wennen. Het was dan ook erg ongelukkig dat een vrije trap via de lat en het hoofd van Nathan ons doel in ging wat ons een achterstand opleverde. Kansen kregen we zelf ook maar de bal wilde er niet in en bij een zwak moment was het RBB die het net wel wist te vinden en dat betekende een 2 - 0 achterstand.

  Tijd voor een wissel en wat omzettingen in het team en dat bleek toch te helpen. Met Rick terug in de verdediging en Dylan op het middenveld kwam er wat meer rust in het spel en uiteindelijk viel de bal dan eindelijk binnen. Nadat Sven een keer of 4 de lat had geraakt wist hij de bal, na een mooie actie, langs de beer van Rijnsburg te schieten, 1 - 2.

  Na de limo was het tijd dat de mannen zichzelf gingen belonen. Blijf voetballen en samenspelen was het advies dat ik ze mee kon geven en dan winnen we. Het voetballen bleven ze zeker doen, het samenspelen af en toe veel te weinig maar dat komt er vanzelf wel beter in.

  Waar RBB voornamelijk met de lange ballen probeerde te spelen waren wij steeds het team dat probeerde te voetballen. Het was dan ook wederom Sven die de gelijkmaker tegen de touwen wist te schieten.

  Doorgaan riep die kaalgeschoren schreeuwlelijk steeds maar weer langs het veld en dat deden ze dan ook. Dik en dik verdiend wist Max de 3 - 2 te maken.

  Helaas was de voorsprong van korte duur en door wat onoplettendheid viel de gelijkmaker onverdiend.

  Met nog een paar minuten te gaan was er maar 1 optie, winnend het veld af. Na een schitterende pass van Reinier was het Sven die zijn derde treffer wist te maken en nu moest het uitgespeeld gaan worden. Vechten met zijn allen en volle bak. Alle mogelijke trucjes erbij, tijd rekken alles maar die 3 punten bleven bij Kagia.

  Toen Opa Gresnigt dan ook eindelijk af floot waren de 3 punten binnen, dik en dik verdiend.

  Na afloop bleek niet iedereen van RBB heel goed tegen zijn verlies te kunnen maar lekker laten gaan, de 3 punten zijn binnen.

  Ongelofelijk trots stap je dan van het veld af en ook nog is een leuke spannende wedstrijd gezien.

  Nu zullen er mensen zijn die denken wat bedoeld hij in hemelsnaam met de titel: Gezocht!!!

  In een wedstrijd ben ik soms een beetje enthousiast en iets te fanatiek, zo ook vandaag dus mocht er iemand zijn die mijn stem is tegengekomen, je weet me te vinden.

  Prettig weekend nog en tot snel!!!

  Een trotse trainer