• Geen activiteiten op Sportpark v.v. Kagia tot 1 Juni 2020

  24 mrt 2020
 • Beste Kagianen,

  Het kabinet heeft maandagavond op een persconferentie een reeks nieuwe maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Dit heeft uiteraard ook gevolgen voor v.v. Kagia.

  Tot 1 juni zal het sportpark en de kantine gesloten zijn en blijven voor ALLE activiteiten.

  Dit betekent dat o.a. de geplande (7x7) toernooien, schoolvoetbaltoernooien, sportdagen en klaverjasavonden geen doorgang zullen vinden.

  We worden als club hard geraakt door het virus en de noodzakelijke maatregelen om de toename in het aantal besmettingen te beperken. Zowel sociaal als financieel heeft dit grote consequenties.

  Het bestuur werkt nauw samen met alle commissies om, met name, de financiële en sportieve consequenties in kaart te brengen. Zodra er vanuit de KNVB bekend wordt wat dit voor de competities gaat betekenen, zullen wij een ieder hiervan direct op de hoogte stellen.

  Wij doen een dringend verzoek aan alle vrijwilligers om, indien er noodzakelijkerwijs vergaderd dient te worden, dit via de verschillende beschikbare online tools te doen (Skype, Zoom etc.) en níet fysiek bij elkaar te komen.

  Als laatste willen wij met klem verzoeken om gehoor te geven aan de oproep van het kabinet en dus ook niet met een groep te gaan voetballen op het terrein van v.v. Kagia. Indien wij constateren dat het terrein wordt betreden, zijn wij genoodzaakt Handhaving in te schakelen.

  Mocht er in de komende tijd iets wijzigen naar aanleiding van de door het kabinet gestelde maatregelen, zullen wij jullie hier uiteraard over informeren.

  Hopelijk tot snel! #BlijfBinnen #StaySafe #SocialDistancing

  Bestuur v.v. Kagia