• Het begin van de herfstvakantie is daar en waar we in 1e instantie een vrij weekend zouden hebben werd de bekerwedstrijd in en tegen FC Lisse gepland, een tegenstander die van de JO11-2 ruim klop had gekregen.

    In de aanloop kregen we eerst wat minder leuk nieuws, onze Max was ongelukkig gevallen tijdens de gymles op school en mag de komende tijd met zijn arm in het gips zitten, voor de ik weet niet hoeveelste keer, sterkte Max en ik hoop je snel weer te zien in je tenue.

    De wedstrijd tegen Lisse was tot het laatste kwartier een hele leuke en vooral spannend. Omdat Rick lekker aan het genieten was van een paar dagen weg met zijn familie konden we gelukkig een beroep doen op Tygo Verdoes, nogmaals bedankt Tygo.

    Terug naar de wedstrijd, na een heleboel kansen voor Lisse en ook een aantal goeie kansen van onze zijde gingen we met een brilstand aan de limonade. Tijdens de rust werd er aan alle kanten al geroepen over penalty’s als het gelijk zou blijven maar 0 – 0 zou het zeker niet blijven.

    In de 2e helft was het Lisse dat de ban wist te breken en de voorsprong nam. De mannen lieten de koppies niet hangen en bleven proberen de gelijkmaker te maken en het was dan ook een mooi schot van Finn dat over de Lisse doelman in het doel verdween.

    Hierna kansen over en weer en het kon echt alle kanten op maar helaas was het weer Lisse dat de voorsprong nam. Na de time-out drongen we nog even aan maar de bal ging er niet in en nadat Lisse de bal uit een counter in het doel wist te krijgen was de koek op. Lisse wist er nog 2 te maken en met een geflatteerde 5 – 1 nederlaag zit het bekeravontuur er weer op en gaan er volle bak voor het kampioenschap.