• Zaterdag 1 September: de laatste loodjes van de vakantie en na 2x trainen staat de eerste bekerwedstrijd tegen DOSR op het programma.

    Met nog een tweetal afwezigen en invaller Ruben is het nog een beetje zoeken naar de juiste veldbezetting. Voor mij als trainer weet ik van 3 van de 9 mannen hoe ze voetballen en op welke positie zij het beste tot hun recht komen maar op gevoel en advies de opstelling gemaakt met Nathan op doel, verdediging: Thijs - Rick - Yari, middenveld: Ruben - Reinier, aanval: Sven - Max

    Om het nog wat leuker te maken de 1e wedstrijd werd het naast coachen tevens fluiten dus nadat coach/trainer/scheidsrechter het 1e fluitsignaal had gegeven was het seizoen dan echt gestart. Er werd direct leuk gevoetbald maar de bal tegen het netje schieten bleek toch ontzettend lastig en zoals je altijd ziet valt hij aan de andere kant: 1 kans voor DOSR en een van richting veranderd schot lag achter onze doelman.

    Dit bleek uiteindelijk een wekker te zijn geweest want ondanks het missen van een groot aantal kansen werd de achterstand omgebogen naar een 7 - 2 overwinning.

    Met leuk, aanvallend voetbal waar ik af en toe van stond te genieten is dit een mooi begin van het seizoen.

    Doelpuntenmakers: Sven 4x, Ruben 2x en Thijs 1x