• Vrijdagavond 30 november was de eerste editie van Kagia serveert. De activiteiten commissie van de selectie organiseerde in samenwerking met restaurant De Buren (Lisse) en Trattoria Panini Leiden een verrassingsmenu voor de culinaire liefhebbers van onze mooie club.

  Het menu, samengesteld door chef kok Chris Nederpelt, bestond uit een verse carpaccio als voorgerecht. Als hoofdgerecht werd een heerlijk stukje parelhoen geserveerd met diverse groenten, een stoofpeertje en een rosti rondje. Het dessert, welke gemaakt werd door Panini Leiden, was een smakelijk stukje tiramisu.

  Iets meer dan 50 gasten genoten overduidelijk van alle heerlijkheden die ze voorgeschoteld kregen. De bediening was volledig in handen van de selectie (staf en spelers).  Na afloop werd er nog gezellig na geborreld door de gasten en hebben de staf en spelers ervoor gezorgd dat de keuken, bar en kantine weer keurig in orde waren voor de zaterdag. De opbrengst van de avond is bestemd voor het trainingsweekend in de winterstop.

  Via deze weg willen we namens de activiteiten commissie de gasten, Chris Nederpelt en alle vrijwilligers die geholpen hebben bedanken voor een zeer geslaagde avond.

  Tot de volgende editie want die gaat er zeker komen!

  De activiteiten commissie

  Joey van Beelen, Sam van der Veek, Kevin Robelus en Erwin Mastenbroek