• Na een aantal weken van afgelasting stond zaterdag 9 Februari de 1e wedstrijd van de tweede competitiehelft op het programma.

Een sprong van de 7e naar 5e klasse maar zeker een leerzame.

De wedstrijd was tegen een meidenteam van Voorschoten maar dat was echt niet te zien tijdens de wedstrijd. Het was duidelijk te merken dat zij van de 3e klasse af kwamen en ouder waren dan 80% van Kagia en na een 1 – 1 ruststand werd er een heleboel tegen 1 eindstand genoteerd voor de bezoekers.

Snel vergeten deze wedstrijd en op naar de volgende wedstrijd.

Zaterdag 16 Februari mochten we revanche gaan nemen voor de ontzettende slechte helft van de week ervoor en na wat gepuzzel en aanvulling van Joris en Bo zou van Nispen dan de tegenstander moeten zijn die ons de 1e 3 punten zou opleveren.

Met een heerlijk zonnetje was het in de Zilk genieten van een heerlijke 1e helft van Kagia, we kregen heel veel kansen maar we waren af en toe zeer slordig met het uitspelen, gingen voor eigen suc6 in plaats van je teamgenoot in te spelen die er veel beter voor stond of het houtwerk dat net niet ver genoeg uit elkaar stond.

Desondanks gingen we rusten met een mooie 3 – 0 voorsprong dankzij een heerlijke pegel van Bo, een doelpunt van Max na goed voorbereidend werk van Dylan en een mooi doelpunt van Dylan met zijn links.

Totaal niets aan de hand en bij vlagen geweldig spel, de verdediging stond als een huis en er was eigenlijk maar 1 team dat voetbalde, Kagia dus.

Na de rust was het al snel Bo die het mooiste doelpunt van de wedstrijd maakte door een geweldig schot, dat op de wind werd gedragen, over de keeper heen tegen het net wist te schieten, 4 – 0 voor en niks aan de hand zou je zeggen.

Helaas bleek dit toch anders te zijn, bijna alles ging mis. Geen pass kwam aan, we gingen mopperen en alles wat tot die tijd uitstekend ging was op dat moment helemaal verdwenen wat resulteerde op 2 doelpunten van van Nispen en werd het toch nog spannend.

Gelukkig wisten de mannen zich te hervinden en was het Max die na een hele mooie pass in de diepte de verlossende 5 – 2 wist te maken, einde wedstrijd.

Een mooi resultaat en zeer verdiend met 3 punten naar Lisserbroek

Bo en Joris, bedankt voor het opofferen van jullie vrije zaterdag !!!

Aanstaande zaterdag geen wedstrijd maar 2 Maart staat er weer een oefenwedstrijd in de planning.