• We hebben er met zijn allen 8 lange maanden op moeten wachten, maar zaterdag 5 juni kunnen de jeugdteams in de categorieën t/m O18 jaar eindelijk weer wedstrijden spelen. Afgelopen vrijdag maakte het kabinet bekend dat wedstrijden voor de jeugd (t/m 17 jaar) vanaf 5 juni weer zijn toegestaan.

  De KNVB organiseert 4 speelrondes lang de ‘Regiocup’, en dit  is het alternatief voor de competities die dit seizoen niet meer konden worden hervat door de coronamaatregelen.

  Het programma wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt, maar we willen u alvast wijzen op de spelregels.

  Sportpark

  • Ons sportpark is niet toegankelijk voor ouders/toeschouwers die geen team gerelateerde functie hebben, dus alleen trainers, begeleiders, grensrechters en  scheidsrechters zijn toegestaan.
  • Het is niet toegestaan voor trainers en spelers om trainingen en/of wedstrijden te bezoeken  van andere teams, omdat zij dan onder de categorie ‘toeschouwer’ geschaard worden. Het is de bedoeling om na de training of wedstrijd ons sportpark direct te verlaten.
  • Ouders (van spelers tot en met 17 jaar) van bezoekende teams (het uitspelende team), worden aangemerkt als teambegeleiding en hebben wel toegang tot het sportpark. Dit geldt dus ook voor onze jeugdteams die uit spelen, rijdende ouders van spelers tot en met 17 jaar mogen uitwedstrijden wel bezoeken.
  • De kleedkamers kunnen gebruikt worden, ook om te douchen.

  Kantine en terras

  • De kantine en het terras blijven gesloten, er zal tot nader order ook geen verkoop van koffie etc. plaatsvinden.
  • Er kunnen binnen géén wedstrijdbesprekingen plaatsvinden.
  • De toiletten in de kantine zijn niet toegankelijk; de toiletten bij de kleedkamers zijn wel toegankelijk
  • Scheidsrechters worden ontvangen in de commissiekamer met een kopje koffie of thee.
  • In de commissiekamer wordt limonade klaargezet door het bestuurslid van dienst. De leiders kunnen deze ophalen voor hun team en de bezoekers.

  Trainingen Senioren

  De bestaande afspraken m.b.t. trainingen blijven gehandhaafd, met als toevoeging dat het met ingang van a.s. zaterdag weer toegestaan is om bij de senioren een scheidsrechter aan te stellen voor een onderlinge wedstrijd. Bezoekers zijn nog steeds niet toegestaan.

  Het bestuur vertrouwt erop dat de Kagianen bovenstaande regels steunen. Mocht je vragen hebben, aarzel niet en bel of mail een van de bestuursleden.

  We zijn er van overtuigd dat het stipje aan de horizon steeds groter wordt, we moeten nog even volhouden.

  Hopelijk kunnen wij aan het einde van de maand, wanneer de volgende stap in de versoepelingen aangekondigd worden, een gezellig samenzijn plannen op het sportpark van onze geliefde club!