• We gaan weer beginnen! Na enkele oefenwedstrijden de afgelopen dagen, starten we komende zaterdag met een redelijk vol programma. De weken erna wordt het, met de start van de beker, nog drukker op ons sportpark. We zijn blij dat er weer gevoetbald kan worden en de kantine geopend is, maar dit gaat (voorlopig) gepaard met een groot aantal beperkingen.

  De afgelopen weken heeft het bestuur, in samenwerking met diverse commissies, hard gewerkt aan het ‘Coronaproof’ maken van onze vereniging en het opstellen van een bijbehorend protocol. Een groot deel van de zaken is reeds doorgevoerd en een ander deel zal de komende week nog worden gerealiseerd.

  Het Corona protocol is hier te vinden. Wij doen een dringend beroep op een ieder om dit protocol voor aankomst zorgvuldig door te nemen en op ons sportpark te handelen in lijn met dit protocol. Deze richtlijnen zijn opgesteld om een veilige sportomgeving te waarborgen en in lijn met de richtlijnen van het RIVM, de KNVB en de gemeente Haarlemmermeer. Het niet naleven van het protocol kan voor de club resulteren in boetes of, in het ergste geval, sluiting. Gebruik gezond verstand en volg aanwijzingen van onze vrijwilligers op. Alleen met elkaar komen we deze vervelende periode goed door.

  Om bron- en contactonderzoek door de GGD mogelijk te maken in het geval van besmetting bij v.v. Kagia, hebben wij een registratieformulier ontwikkeld. Dit formulier kan voor het bezoek via deze pagina worden ingevuld. Daarnaast bestaat de mogelijkheid het formulier ter plekke op de telefoon na het scannen van een QR code of op papier in te vullen. Tevens kan het formulier vooraf via deze pagina worden ingevuld. Wij hopen op een ieders medewerking!

  Wijzigingen in het protocol zullen via de website worden gedeeld. Vragen of opmerkingen kunt u mailen naar corona@kagia.nl.

  Met sportieve groet,
  Bestuur v.v. Kagia