Voetbal technische commissie

De bezetting van de voetbaltechnische commissie ziet er in het komende seizoen als volgt uit.

Functie Naam  


Mark Scholte

Selectie zaken Bert Glas
Lid VTC senioren Martijn Kool
Lid VTC Hoofd jeugdvoetbalzaken
Ruud de Wit
Lid VTC jeugdvoetbalzaken Jeroen de Nooijer  
Lid VTC jeugdvoetbalzaken Olaf Vrolijk  


Selectietrainers Jeugd

Selectietrainer A jeugd JO19
Selectietrainer B jeugd JO17
Jan Willem Hofland
Selectietrainer C Jeugd JO15 Marco van Kesteren
Selectietrainer D Jeugd JO13

Elbert Hulsbos

Selectietrainer E Jeugd JO11
Ed immink
Selectietrainer F Jeugd JO9



Keepers coordinator Peter Koger  


This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

You have declined cookies. This decision can be reversed.

You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.