Sinterklaas feest 2017


Wat was het weer een feest afgelopen zondag bij v.v. Kagia! De minipupillen en de spelertjes van de JO8- en JO9-teams kregen bezoek van Sinterklaas en een heuse Pietentraining.

Nadat we met zijn allen de Sint en zijn Pieten binnengehaald hadden, was het in de kantine even tijd om de spieren warm te maken. Dit ging in de vorm van een dansje met de Danspiet. Daarna werd de groep in tweeën gedeeld. Als eerste kregen de spelers van de JO8 en JO9 een ware Pietentraining. Hier leerden de Pieten de kinderen hoe je als een echte Piet pepernoten strooit en hoe moeilijk het wel niet is om cadeautjes in de schoorsteen te krijgen. Onderwijl had Sinterklaas de tijd om met de minipupillen een babbeltje te maken en sommige spelertjes werden zelfs even apart door de Sint naar voren geroepen.  Na een half uurtje was het de beurt aan de minipupillen om de Pietentraining te doen en mochten de spelers van de JO8 en JO9 bij Sinterklaas op bezoek.

Nadat iedereen de training had volbracht, vertelde Sinterklaas ons dat hij cadeautjes had meegenomen. Alleen waren deze door de Pieten verstopt. Gelukkig waren de zakken met de cadeautjes snel door de kinderen gevonden. Nadat de Pieten de pakjes aan alle spelertjes hadden uitgedeeld, kon er afgeteld voor het openmaken. Iedereen heeft een mooie rugzak met Kagia logo erop gekregen. Dat is altijd handig als je naar de training gaat.

Nadat we nog even met zijn allen “Dag Sinterklaasje” hadden gezongen, was het voor Sinterklaas weer te hoogste tijd om er vandoor te gaan.  

Sinterklaas en de Pieten wij vonden het weer te een TOP feestje. Namens ons allemaal bedankt! En hopelijk weer tot volgend jaar.

 

Bent u benieuwd naar hoe het feest verlopen is, klik dan op deze link om de foto’s te bekijken.