Michel de Ree verlaat na 5 jaar de jeugdcommissie van Kagia


Michel de Ree, bekend als jeugdsecretaris én als scheidsrechter bij Kagia, heeft onlangs aangegeven zijn functie als secretaris neer te leggen en daarmee de jeugdcommissie te verlaten.

Aanleiding voor zijn besluit is dat het voor hem steeds lastiger wordt om zijn zakelijke werkzaamheden te verenigen met zijn taken als secretaris. “Ik ben als zelfstandige werkzaam in de im- en export en heb – naast mijn reguliere drukke werkzaamheden – veel te maken met seizoensdrukte. Deze seizoensdrukte viel de laatste jaren steeds vaker samen met tijden waarbij het binnen de jeugdcommissie ook extra druk is (aan het einde en bij aanvang van het (voetbal)seizoen). Hierdoor viel het mij lastig om mijn taken binnen de jeugdcommissie goed te uit te voeren. In overleg met Nathalie, onze jeugdvoorzitter, heb ik toen besloten om vooralsnog een punt te zetten achter mijn carrière als jeugdsecretaris.”

Michel is in mei 2012 als jeugdsecretaris toegetreden tot de jeugdcommissie en is daarmee het langstzittende lid binnen de jeugdcommissie. In deze functie heeft hij de afgelopen jaren met veel plezier samengewerkt met vier verschillende jeugdvoorzitters te weten Michel Braam, Olaf Bal, Tony Ultee en als laatste Nathalie Ramas. Naast zijn functie als jeugdsecretaris en scheidsrechter heeft Michel vanaf 1988 tot twee jaar geleden zelf ook gevoetbald bij Kagia. Helaas heeft een ernstige knieblessure voortijdig een einde gemaakt aan zijn voetbalcarrière.

Michel kijkt met genoegen terug op zijn tijd als jeugdsecretaris en heeft in die tijd een hoop veelal goede ontwikkelingen meegemaakt, waaronder de introductie van het jeugdkledingplan en de (eerste) Hoogvliet-voetbalplaatjesactie. “Mochten er zich in de toekomst ontwikkelingen voordoen waardoor ik weer over wat meer tijd kan beschikken, dan zal ik zeker graag weer een functie binnen de jeugdcommissie vervullen.” Michel is inmiddels opgevolgd door Peter Duivenvoorden.

Zelf ben ik, in de tijd dat ik verantwoordelijk was voor het kledingplan, ingewerkt door Michel waarbij hij uitgebreid de tijd heeft genomen om voor een zorgvuldige overdracht zorg te dragen. Namens de gehele jeugdcommissie wil ik Michel bedanken voor zijn inzet en inbreng, zijn positieve instelling, zijn gezelligheid en voor de prettige samenwerking.

 

Nathalie Ramas

Jeugdvoorzitter