Directeur Ivo Vittali van Dune Pebbler heeft onder toeziend oog van Richard Trompert een bord sponsorovereenkomst getekend.


Dune Pebbler: Happy Customarketing

Dune Pebbler is een passievol bureau met antwoord op elke (online) marketingvraag. Het team van Dune Pebbler  onder leiding van Alex Kulk en Ivo Vittali  heeft marketing, design en online diensten in haar DNA en ontleent haar drive aan de stelling “waar kom jij je bed voor uit?”.

Als full service marketing bureau ontwikkelt het team van Dune Pebbler middelen die jouw doelen omzetten in concrete resultaten.

 Wat ons een full service marketing bureau maakt? Het volledig ontzorgen op marketinggebied. Met een totaalpakket van diensten als marketingstrategie, creative design,  webdevelopment, content management tot aan online marketing, zijn we in staat om als marketingverlengstuk te fungeren voor bedrijven in het middensegment.

Doordat alle onderdelen, vanaf strategieontwikkeling tot de uiteindelijke visuele vormgeving op één adres aan de Valkenburgseweg 48 in Katwijk worden gerealiseerd, kunnen we onze klanten verzekeren van een resultaatgerichte en integrale aanpak.

Dune Pebbler is graag maatschappelijk betrokken, onder andere bij sportverenigingen. Deze liggen ons na aan het hart door de vaak gedeelde waarden tussen Dune Pebbler en de vereniging: denk dan aan samenwerking, plezier en passievolle nuchterheid.

 Nu is het zo dat een groot deel van de Dune Pebbler collega’s Quick Boys fans zijn. Directeur Ivo Vittali uit Lisse biedt als Kagia-fan graag wat tegengas tegen deze ‘blauw-witten’. Want met een geschiedenis van enkele jaren als speler in het eerste elftal van Kagia kon naast de sponsoring van Quick Boys  een bijdrage aan de oranjehemden uit Lisserbroek niet uitblijven. Wij verheugen ons nu al op de wedstrijd Kagia-Quick Boys…

Dune Pebbler

Valkenburgseweg 48
2223 KD Katwijk
Tel: 071-4016830
www.dunepebbler.nl