Play2Improve Voetbal Academy deze zomer bij v.v. Kagia!


3 dagen voetballen als een pro – 26 t/m 28 juli 2017

 

Deze zomervakantie is de eerste editie van de Play2Improve Voetbal Academy bij v.v. Kagia. Van woensdag 26 t/m vrijdag 28 juli krijg jij de mogelijkheid om jezelf een echte profvoetballer te voelen. In je eigen Play2Improve trainingstenue zul je leren kappen en draaien als Messi, schieten als Ronaldo en verdedigen als Thiago Silva. Het voetbalkamp zal in het teken staan van professionele techniektraining; functionele techniek, tactiek en plezier staan centraal!

De trainingen, verzorgd door gekwalificeerde trainers, zijn gevarieerd en uitdagend voor elke voetballer. Elke speler krijgt voldoende individuele aandacht om het maximale uit zichzelf te halen. Alle spelers tussen 7 en 14 jaar kunnen zich via de site opgeven. De Voetbal Academy is niet clubgebonden. Spelers die lid zijn van een andere vereniging of in aanraking willen komen met de voetbalsport zijn ook van harte welkom!

 

Benieuwd naar een impressie? Zie: https://www.youtube.com/watch?v=JTTGBU9KZ8I&t=15s

Waarom kiezen voor het Play2Improve Voetbal Academy?

  • Spelers worden opgeleid door gediplomeerde en ervaren trainers
  • De trainingsgroepen zijn klein waardoor er veel individuele aandacht is
  • Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau
  • Spelers beleven leerzame en gezellige voetbaldagen
  • Uw kind is actief in een veilige en vertrouwde omgeving

De kosten voor de Voetbaldagen bedraagt € 99,-. Dit is inclusief het kledingpakket, sportlunch en diploma. 

Ook meedoen aan het leukste voetbalkamp van de zomervakantie? Schrijf je snel in via http://play2improve.nl/evenementen/aankomend/voetbalkamp-vv-kagia/!