Rabobank Clubkas Actie: Steun Kagia en wordt lid van Rabobank

De Rabobank Bollenstreek draagt de lokale verenigingen en stichtingen een warm hart toe. Met de Rabobank Clubkas Actie kunnen verenigingen en stichtingen in de bollenstreek een financiele bijdrage van de bank ontvangen. De hoogte van de bijdrage hangt af van het aantal stemmen, dat Kagia ontvangt. De stemperiode is in oktober 2018.

Lidmaatschap van de Rabobank is gratis en kan eenvoudig geregeld worden met deze link.

Lees meer: Rabobank Clubkas...

Samenwerking vv Kagia en tv Lisserbroek 2018

Voetbal Vereniging Kagia en Tennis Vereniging Lisserbroek slaan, tijdens de zomerperiode, de handen in één. Deze "zomer"samenwerking moet een basis vormen voor verdere samenwerking op een breder gebied. Beide Lisserbroekse verenigingen hebben in ieder geval de intentie uitgesproken om te kijken waar samenwerking kan plaatsvinden.

Lees meer: Samenwerking vv...

Electro-Technisch Bureau Jan van der Reijden bordsponsor VV KAGIA.

Electro-Technisch Bureau Jan van der Reijden heeft een nieuwe bordsponsorovereenkomst gesloten voor 3 jaar. Jan van der Reijden is al meer dan 50 jaar een vertrouwd adres in Lisse voor al uw elektronische apparatuur. Op het huidige adres, Kanaalstraat 155 Lisse,  is ook de winkel gevestigd. In deze winkel vindt u een ruime sortering van alle gerenommeerde merken.

Het installatiebureau van Jan van der Reijden ontwerpt en maakt elektro-technische installaties voor nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Andre en Marja, bedankt voor het tekenen van de nieuwe overeenkomst.

 

VOETBAL 3-DAAGSE BIJ VV KAGIA

Jongens en meisjes opgelet!

Na het succes van vorig jaar organiseert voetbalacademie Play2Improve aanstaande zomer weer een Voetbal 3-daagse bij VV Kagia! In drie leerzame, maar bovenal gezellige dagen train je onder begeleiding van enthousiaste en gekwalificeerde trainers. Van woensdag 25 juli t/m vrijdag 27 juli is VV Kagia het decor van een waar voetbalfestijn!

Lees meer: VOETBAL 3-DAAGSE...