• Bericht van de Voorzitter | Wel en wee van een voetbalvereniging

  22 mrt 2020
 • Even een berichtje van de voorzitter.  

  Coronavirus.
  Op 1 december 2019 zijn de eerste mensen besmet met het coronavirus in China na het aanraken van  dierlijke producten op een markt in de Chinese stad Wuhan. Inmiddels heeft het virus zich als een inktvlek over de wereld verspreid. Over de gevolgen wordt u dagelijks geïnformeerd via radio en tv. Donderdag 12 maart heeft de KNVB besloten om de competities stil te leggen en de clubs geadviseerd om niet meer te trainen. Omdat er vanuit de overheid werd aangegeven dat bijeenkomsten met meer dan 100 mensen niet door mochten gaan, is er op vrijdagavond nog gekaart en was zaterdag de kantine vanaf 15.30 uur geopend. Uit de opkomst en gezelligheid op beide bijeenkomsten bleek dat er behoefte is om bij elkaar te komen. Sinds zondag 15 maart is ook dit niet meer toegestaan en zit het sportpark op slot  tot 6 april. Ook spelende kinderen mogen niet op het sportpark gedurende deze periode.

  Hoe het nu verder gaat is op dit moment nog geheel onduidelijk. Ik wens u allen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

  Grote Club Actie.
  De Grote Club Actie was weer een groot succes. Met name door een aantal top verkopers is er weer een fantastisch bedrag opgehaald.. De opbrengst van Kagia was € 1.833,60. Dank iedereen voor de inzet en bijdrage. De club kan het bedrag goed gebruiken.

  Renate Jansen.
  Deze speelster van FC Twente en het Nederlands dameselftal heeft ook bij Kagia gespeeld. Kagia heeft een vergoeding voor de genoten opleiding ontvangen. Samen met Renate zullen we besluiten hoe dit binnen de vereniging besteed zal worden. We hebben Renate uitgenodigd om langs te komen om het bestedingsdoel bekend te maken. Jullie worden hierover tijdig geïnformeerd.

  Nieuw Hoofd Jeugdopleidingen.
  Kristian Weijers is vanaf het nieuwe seizoen hoofd Jeugdopleidingen. Kristian zal sturing geven aan het voetbal gedeelte van de jeugd. Kristan stelt zich in dit artikel aan u voor!

  Scheidsrechterscommissie.
  De scheidsrechterscommissie is op zoek naar nieuwe scheidsrechters, die op zaterdag een wedstrijd bij v.v. Kagia willen fluiten. Als u het leuk vindt om een (jeugd)wedstrijd te fluiten, neem dan contact op met de scheidsrechterscommissie via scheidsrechters@kagia.nl 

  Er is ook nieuwe kleding besteld voor de scheidsrechters. Sponsor Mark Ligtenbelt van LT-Afbouw heeft aangeboden om de naam van zijn bedrijf aan de kleding te verbinden. Meer nieuws hierover volgt.

  Overlijden Cock van der Lans.
  Cock was sinds 1959 lid van Kagia en heeft na zijn periode als speler ook veel voor Kagia gedaan als vrijwilliger. Als ik om half acht bij de club kwam, was Cock al aanwezig om de vlaggen van de sponsoren op te hangen en alles in orde te maken voor de wedstrijden. Week in week uit.

  Cock, bedankt voor alles wat je voor Kagia hebt gedaan.

  Barbezetting.
  Het blijft lastig om voldoende barmedewerkers te vinden om iedereen op zaterdag in de kantine te kunnen voorzien van een kopje koffie, een snack of een biertje. Uw hulp is van harte nodig.  Afgelopen zaterdag was er vanaf 16.00 uur geen bezetting. Gelukkig konden we een beroep doen op Rosanne en Nova, en heeft een bestuurslid ook bardienst gedraaid. We zijn dus heel dringend op zoek naar barmedewerkers. Doe mee en help ons! 

  Sponsorkliks.
  Bestelt u iets online, doe dat dan via de site van Kagia door op de button Sponsorkliks te drukken. Kagia ontvangt dan een leuke vergoeding per aankoop, welke kan oplopen als dit meerdere keren wordt gedaan en het kost u niets extra! Op deze pagina leest u meer over Sponsorkliks. 

  Vacature bestuursfuncties.
  We zijn op zoek naar bestuursleden voor de volgende functies;

  • kantinezaken
  • Jeugdcommissie

  Heeft u hier belangstelling voor en wilt u meer weten over de functies, neem contact op met één van de bestuursleden van Kagia. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle vacatures.

  Met sportieve groet,
  René Bakker
  Voorziter v.v. Kagia