• Vrienden van Kagia,

  Eindelijk gaat Kagia 1 weer spelen voor de competitie in de tweede klasse. Zaterdag 19-09-2020 staat de eerste competitie thuiswedstrijd Kagia-UVS, aanvang 14:30, op het programma. UVS heeft uitgesproken dat ze dit jaar kampioen willen worden en heeft zich aardig versterkt met nieuwe spelers. Afgelopen seizoen hadden we het moeilijk en was UVS te sterkt voor ons. Ik heb daarom op mijn toto-formulier van Leiden Amateur Voetbal UVS op winst gezet. Gezien onze huidige selectie en het vertoonde spel in o.a. de bekerwedstrijden, ben ik van mening dat Kagia dit jaar een veel betere beurt zal maken in de Tweede Klasse. Ik acht ons daarom niet kansloos tegen UVS.

  Corona-protocol tijdens de wedstrijd.
  Tijdens de wedstrijd dienen we ons te houden aan de Corona-regels én regels van de KNVB. Het is niet toegestaan om alcoholische dranken te nuttigen langs het veld. Als je de wedstrijd wil kijken, mag dat niet met een biertje in de hand. Dit is een regel van de KNVB. Indien er toch alcohol langs het veld wordt gedronken, heeft de scheidsrechter het recht om de wedstrijd te staken. Ik wil iedereen daarom vragen om óók deze regel na te leven. Drink je biertje op het terras of in de kantine, maar niet langs het veld tijdens de wedstrijd.

  Bekende regels Corona.
  Houd 1,5 meter afstand van elkaar, volg de looproutes en het niet schudden van handen zijn de bekende regels waar we ons aan dienen te houden. Ons gehele Corona Protocol vind je hier. Laten we er met z’n allen weer een mooie Kagia dag van maken, want Wij Zijn Kagia…..

  Met sportieve groet,

  Rene Bakker
  Voorzitter