• Kagia is verheugd te kunnen melden dat het een nieuwe assistent-trainer heeft gevonden voor Kagia 1. Albert van den Burg zal voor het komende seizoen deze functie gaan bekleden.

  Albert heeft enorm veel ervaring in deze functie en beschikt daarnaast over zijn trainerspapieren. In het verleden was hij ook werkzaam voor VVSB, SVOW, Concordia/Hillegom, Stompwijk, Warmunda en Van Nispen. Bij laatstgenoemde club was hij de assistent van René Ras.

  Korte Introductie
  “Mijn naam is Albert van den Burg en ik ben 62 jaar oud. Ik ben woonachtig in Hillegom. Samen met mijn vrouw hebben wij 3 kinderen en 6 kleinkinderen. Verder werk ik bij de gemeente HLT (Hillegom, Lisse, Teylingen, red.) in de handhaving als Buitengewoon Opsporingsambtenaar.”

  “Ik vind het leuk om bij Kagia te mogen werken, omdat het een gezellige dorpsclub is en dat iets waar ik van hou. Natuurlijk staat het sportieve voorop, maar gezelligheid hoort er ook bij.”

  BLIJFT: Alain van Kesteren, Aron Wijsman, Bas Zonneveld, Benno Trompert, Pascal Timmermans, Damion Uijldert, Dylan van Eeuwijk, Elwin Kool, Glenn Lobbezoo, Jens Gort, Rens Lamboo, Rick Verdegaal, Rob Meulenbroek, Roy Duivenvoorde, Roy Hogewoning, Sander Hogervorst, Sean van der Lans, Tijs van der Schinkel, Thomas van Schie, Tim Bijker, Timo Sluijmer, Tom van Dijk, Mark Zonneveld, Dennis Kuilboer en Kevin Robelus, Melvin van der Meer.

  NIEUW: Tom van der Star (FC Lisse), Darco Donker, Gijs de Graaf, Jelle Modderman, Just van Rooijen, Kevin Wols, Luca van der Meer, Mats Hulsbos, Max van Schie, Stan Hengstmengel, Tygo Mesman, Zeb de Ree, Gavin Duindam (allen eigen jeugd) en Kelvin Kliphuis (overige senioren), Ajay Malhi (FC VVC), Bodhi Sneekes (FC VVC), Jazz Prins (DSOV), Albert van den Burg (assistent-trainer). 

  VERTREKT: Tom Hoejenbos, Sam van der Veek, Rodney Visscher, Justin Stegeman en Fabian van der Meer, Dirk-Jan Ligtenberg, Joost Meiland.

  Met sportieve groet,
  Ruben Beukers en Bert Glas
  VTC-selectiezaken