• Zaterdagmiddag 14:00 uur, met gemengde gevoelens thuis op de bank met het gezin.

  Een zaterdag die ik gisteravond toen ik naar mijn bed ging anders in gedachten had.

  De hele week naar deze zaterdag uitgekeken want een kampioenschap is toch altijd bijzonder. Als speler was dit altijd een bijzonder iets, in de jeugd het vaste ritueel en bij de senioren werd dit veel uitbundiger gevierd.

  Vandaag zou de dag zijn dat een aantal spelers voor de 1e keer kampioen zou worden en ook voor mij als trainer/coach de 1e. Vanaf vorige week zaterdag speelt deze dag en dan….. AFGELAST!!!!

  Vlak voordat ik naar Kagia ging het bericht op de app dat de wedstrijd bij Blauw Zwart was afgelast. Een hoop gevloek en teleurstelling was er te horen bij ondergetekende in huis.

  Gelukkig werd er gevraagd of Yari met zijn “oude\" team, de 10-2, mee wilde doen en was er even de gelegenheid om de gedachten ergens anders naar te verzetten. In een leuke wedstrijd tegen Ter Leede werd er ruim gewonnen maar jeetje wat was het koud met die wind.

  In het achterhoofd speelde de wedstrijd Foreholte – Rijnsburgse Boys onbedoeld een rol in het geheel. Als wij zelf zouden winnen vandaag dan maakte deze uitslag niks meer uit maar wat is er erger dan kampioen worden zonder zelf te spelen want die mogelijkheid was reëel aanwezig.

  Om iets voor 13:00 uur was het kampioenschap een feit, Foreholte had RBB met 3 – 1 verslagen en zonder zelf te spelen wordt je kampioen.

  Gemengde gevoelens geeft dat, trots dat je kampioen bent maar waardeloos omdat er niks gevierd wordt maar tegelijkertijd ook weer opgelucht want de eventuele inhaalwedstrijd gaat voor ons nergens meer om.

  Het kampioenschap gaan we zeker nog vieren maar wanneer…..

  Tevens willen wij als JO11-3 onze JO11-1 feliciteren met hun kampioenschap!!!

  KAMPIOENEN – KAMPIOENEN - KAMPIOENEN OLE OLE

  Nog een fijn weekend en tot woensdag

  Een hele blije, trotse trainer