• 7 tegen 7 voetbal

  (Bron: website KNVB) De KNVB streeft ernaar om iedereen een leven lang van voetbal te laten genieten. Naast ons reguliere competitievoetbal, dat met name in 11 tegen 11 vorm wordt gespeeld, biedt de KNVB ook 7x7 voetbal aan.

  Bij deze voetbalvorm spelen twee teams van zeven spelers op een half veld tegen elkaar. Ideaal voor teams die geen 11 spelers op de been kunnen brengen en ideaal voor spelers die hun lichaam iets minder willen belasten. Want; hoe oud je ook bent: voetbal gaat nooit uit je bloed. Niet het presteren staat centraal, maar juist het lekkere voetballen op een recreatieve manier samen met leeftijdsgenoten.

  7x7 voetbal bij v.v. Kagia wordt aangeboden voor zowel dames als voor heren. Voor heren geldt een leeftijdsgrens van 35 jaar en ouder. Dames kunnen vanaf hun achttiende al meespelen.

  De dames spelen onderling op vrijdagavond zonder mee te doen aan een KNVB competitie en de dames nemen deel aan de 7x7 competitie van de KNVB op vrijdagavond.

  Contributie

  Senioren (dames & heren) deelnemend aan de KNVB competitie: € 79,-- euro

  Informatie

  Indien je meer informatie wilt of wanneer jij je wilt inschrijven voor 18+, 30+ of 45+ competitie dan kan je een e-mail sturen naar: 

    

  7x7 voetbal op vrijdagavond

  v.v. Kagia organiseert in het seizoen 2018 - 2019 op 4 vrijdagavonden een 7x7 toernooi. Iedere avond wordt er gestreden voor een wisselbeker. Op de toernooiavond zelf zijn er prijzen voor plek 1, 2 en 3. v.v. Kagia zal zorgen voor een gezellige 3e helft.

   

   Het 7x7 toernooi wordt gehouden op:

  Vrijdagavond 14 september 2018, vrijdagavond 23 november 2018, vrijdagavond 1 maart 2019 en vrijdagavond 27 april 2019 (Koningsavond).

  Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar seniorenzaken@kagia.nl o.v.v. je teamnaam, contactpersoon met contactgegevens en de toernooiavond. Meer informatie kan je opvragen op bovenstaand e-mail adres.

  Inschrijfcriteria:

  Inschrijving: € 15 euro per team

  Aanmelding: 

  Deelname: vanaf 15 jaar

   

  Je hoeft voor het 7x7 toernooi geen lid van v.v. Kagia te zijn.