• 7x7 voetbal

  (Bron: website KNVB) De KNVB streeft ernaar om iedereen een leven lang van voetbal te laten genieten. Naast ons reguliere competitievoetbal, dat met name in 11 tegen 11 vorm wordt gespeeld, biedt de KNVB ook 7x7 voetbal aan.

  Bij deze voetbalvorm spelen twee teams van zeven spelers op een half veld tegen elkaar. Ideaal voor teams die geen 11 spelers op de been kunnen brengen en ideaal voor spelers die hun lichaam iets minder willen belasten. Want; hoe oud je ook bent: voetbal gaat nooit uit je bloed. Niet het presteren staat centraal, maar juist het lekkere voetballen op een recreatieve manier samen met leeftijdsgenoten.

  7x7 voetbal bij v.v. Kagia wordt aangeboden voor zowel dames als voor heren. Voor heren geldt een leeftijdsgrens van 35 jaar en ouder. Dames kunnen vanaf hun achttiende al meespelen.

  De dames spelen onderling op vrijdagavond zonder mee te doen aan een KNVB competitie en de dames nemen deel aan de 7x7 competitie van de KNVB op vrijdagavond.

  Contributie
  Senioren (dames & heren) deelnemend aan de KNVB competitie: € 80,-- euro

  Informatie
  Indien je meer informatie wilt of wanneer jij je wilt inschrijven voor 18+, 30+ of 45+ competitie dan kan je een e-mail sturen naar: seniorenzaken@kagia.nl

 • 7x7 Toernooien 2019-2020
 • Na het enorme succes van afgelopen seizoen, organiseert v.v. Kagia in het seizoen 2019 – 2020 wederom 7x7 toernooien op de vrijdagavond. Dit jaar wordt er 5 avonden gestreden om de felbegeerde wisselbeker. Iedere toernooiavond zijn er prijzen voor de 1e, 2e en 3e plek. v.v. Kagia zorgt voor een gezellige 3e helft.

  Toernooidata
  * Vrijdagavond 30 Augustus 
  * Vrijdagavond 25 Oktober
  * Vrijdagavond 28 Februari
  * Vrijdagavond 24 April
  * Vrijdagavond 29 Mei

  Inschrijven
  Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar seniorenzaken@kagia.nl o.v.v. je teamnaam, contactpersoon met contactgegevens en de toernooiavond. Je team dient per avond aangemeld te worden en je bent als team niet verplicht alle avonden deel te nemen. Neem voor meer informatie over de 7x7 toernooien contact op via seniorenzaken@kagia.nl.

  Inschrijfcriteria
  Inschrijving: €15 euro per team per avond
  Deelname: vanaf 15 jaar
  Je hoeft voor het 7x7 toernooi geen lid van v.v. Kagia te zijn

  Wij kijken uit naar jullie aanmelding!

  Met sportieve groet,
  VTC senioren, 
  Martijn Kool en Wouter van der Veek