• Eerste thuis wedstrijd voor onze JO8-1.
    Het is heerlijk weer en we spelen op het verse gras tegen Noordwijk JO8-2.
    Voor de wedstrijd was het over en weer al een beetje strijd wie er ging winnen maar onze jongens waren overtuigd dat ze gingen winnen!
    Bill start de wedstrijd, Noordwijk trapt af en Kagia gaat er vol tegenaan.
    De muur van Lisserbroek (Nathan) verovert de bal, maakt een paar mooie acties en schiet hem van afstand in het doel 1-0!!
    In de 7e minuut neemt Bram de bal uit, hij dribbelt in speelt hem naar Ravi die speelt hem naar Tibbe en die geeft een mooi pass naar Ben die hem erin schiet 2-0.
    3 minuten later gaat Noordwijk in de aanval en schiet de 2-1 binnen.
    Net voor rust geeft Boris een hele mooie bal in de breedte van het veld aan Adam en die knalt De 3-1 binnen.
    Noordwijk neemt gelijk de aftrap en schiet de bal van ver over Guus heen 3-2, Guus geeft in de rust terecht aan dat hij daar niks aan kon doen.
    2e helft was erg spannend en er werd over en weer flink aangevallen, toch waren het onze jongens weer die de 4-2 scoorden, Nathan speelt de bal naar Bram en die knalt hem erin.
    Vlak voor tijd wordt het toch nog 4-3 en bijna 4-4 maar de jongens houden vol en winnen veel duels.
    Het was een leuke wedstrijd en volgende week spelen we weer thuis tegen maar dan tegen Quick-Boys