Hoofdsponsor

Vriendenloterij

Voetbal 3 daagse

Buienradar

 • Ultee
 • Verdel
 • De Stoete
 • Autocentrum Beelen
 • Lamboo
 • Beelen
 • HulsPard
 • Aarts
 • ABC Mensenwerk
 • Rabo
 • Meer
 • Autocentrum Beelen
 • LJSport
 • centrum Beelen
 • Jupiler
 • NewYork
 • Kagia
 • Hoogervorst

Regio voetbal

Wie zijn er online

We hebben 193 gasten en geen leden online

Filter
 • Voorbereiding Kagia selectie 2016-2017

  a.s. zaterdag 30 juli 2016 start de selectie o.l.v. Anton Wijsman en Ronald Rovers aan de voorbereiding op het seizoen 2016 – 2017.

  In de bijlage leest u het volledige programma in de voorbereiding.

  Wij wensen de staf en spelers veel succes in de voorbereiding!

 • Afsluiting Club Voetbaldagen 2016

  Afgelopen week was het een drukte van belang bij vv Kagia. De Club Voetbaldagen waren gedurende drie dagen volop bezig. Via deze link zijn de foto's hiervan te bekijken.

   

 • Vacature: trainer 2e elftal zaterdag selectie v.v. Kagia

  Voetbalvereniging Kagia zoekt voor het seizoen 2016-2017 een jonge, ambitieuze en enthousiaste trainer voor het 2e elftal. Het 1e elftal speelt komend seizoen in de 3e klasse B west I. Het 2e elftal speelt in de reserve 3e klasse west II.

 • Dringend! Trainers gezocht voor de Clubvoetbaldagen (21 t/m 23 juli)

  Van donderdag 21 t/m zaterdag 23 juli a.s. vinden bij Kagia voor het tweede jaar op rij de Clubvoetbaldagen plaats.

  Ook dit jaar belooft dit voetbalkamp weer een groot succes te worden. Er hebben zich namelijk al 60 kinderen uit de regio aangemeld om deel te nemen.

 • Gewijzigde indeling Kagia 1 seizoen 2016 - 2017

  Zoals eerder door mij op de website aangegeven zou v.v. Kagia 1 ingedeeld worden in de 3e klasse A West II. Een mooie klasse met voldoende uitdaging! Deze week is wederom het verzoek van de KNVB gekomen om alsnog ingedeeld te worden in de 3e klasse B West I. Er zou dan een ruil plaatsvinden met Zevenhoven. Zevenhoven heeft al een jaar in West I gespeeld en heeft het verzoek ingediend om na een jaar terug te keren in West II. Na overleg met de KNVB en Zevenhoven zijn wij akkoord gegaan. v.v. Kagia 1 komt daarom het komende seizoen uit in de 3e klasse B West I.

 • Sta jij bekend als ‘regelneef’ of ‘regelnicht’?

  Dan is de functie van Wedstrijdsecretaris (bovenbouw) jou op het lijf geschreven! Als wedstrijdsecretaris ben je namelijk verantwoordelijk voor de organisatie en afwerking van alle jeugdwedstrijden van de elftallen JO13 t/m JO19 (voorheen D t/m A). Daarbij onderhoud je contacten met zowel de KNVB als met leiders, trainers en tegenstanders over het aflasten, verschuiven of anderszins wijzigen van wedstrijden en het aanvragen van oefenwedstrijden.

 • Is coördineren écht jouw ding?

  Bekijk dan eens of de functie van Jeugdcoördinator (onderbouw én bovenbouw) iets voor jou is. Het samenstellen en coördineren van alle jeugdteams (met uitzondering van selectie) is één van je belangrijkste taken. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor alle trainers, leiders én jeugdspelers (en hun ouders) en adviseer je de VTC jeugd en de jeugdcommissie waar nodig. Goede communicatieve vaardigheden zijn dus belangrijk. Voetbaltechnische capaciteiten zijn voor deze functie geen vereiste. Wel moet je oog voor sociale aspecten en een doortastend vermogen hebben. Het gaat hierbij overigens om twee functies: die van Coördinator Onderbouw en van Coördinator Bovenbouw.

 • Ben jij een echte voetbalfashionista?

  En vind je het leuk om de Kagia-webshop te beheren en nieuwe jeugdspelers te voorzien van wedstrijdkleding? Dan moet je echt even reageren op de vacature van Kledingcoördinator! In deze functie zorg je voor de uitlevering van alle bestellingen van de Kagia webshop. Ook organiseer je twee keer per jaar de zogenaamde kledingruildagen, waarbij jeugdspelers hun wedstrijdkleding kunnen komen ruilen. Het bijhouden van de kledingvoorraad en het innemen van kleding, van jeugdspelers die hun lidmaatschap hebben opgezegd, hoort ook bij je taken.

 • Heb jij een ongekend organisatietalent?

  Dan is de functie Algemene Zaken binnen de jeugdcommissie van v.v. Kagia écht iets voor jou! Naast het organiseren van onvergetelijke evenementen voor de jeugdspelers, zoals het roemrijke Sinterklaasfeest, zorg je voor attenties voor zieke of geblesseerde spelers, regel je een kaartje bij verjaardagen en benoem je de tweewekelijkse Pupil van de Week. Je maakt deel uit van de jeugdcommissie en draagt iedere zes weken een steentje bij aan het jeugdcommissieoverleg.

 • Voorlopige indeling seizoen 2016 - 2017

  Beste speler(s), ouder(s) en verzorger(s),

  Vandaag (vrijdag 1 juli 2016) presenteert de voetbaltechnische commissie, in samenwerking met de jeugdcommissie, de voorlopige indeling voor het seizoen 2016-2017. De voorlopige indeling is zorgvuldig tot stand gekomen. De selectietrainers en jeugdcoördinatoren zijn samen verantwoordelijk voor deze indeling. Diverse leiders en trainers zijn bij de totstandkoming van deze voorlopige indeling geconsulteerd.

 • Mooie uitdaging voor Kagia 1 in de 3e klasse A west II

  v.v. Kagia is ingedeeld in de 3e klasse A west II. Vooraf was er enige twijfel over hoe de indeling er uit zou gaan zien. GHC stopte als 3e klasse en de KNVB heeft Kagia gevraagd, voor één seizoen, de overstap naar west 1 te maken. v.v. Kagia wilde graag in West 2 blijven en dat verzoek is gehonoreerd door de KNVB.

 • Today Express de komende 3 seizoenen bordsponsor bij V.V. Kagia

  TodayExpress is een koeriersbedrijf dat zich focust op spoedzendingen in de Benelux, maar ook distributie en ADR zendingen verzorgt. Wij bestaan sinds 2007 en doen het nog elke dag met veel passie en plezier.

  Het presteren op een hoog niveau is voor ons heel belangrijk. Wij streven ernaar om van elke opdracht een zeer geslaagde missie te maken en dat in combinatie met een scherpe prijs.

 • Contributie seizoen 2015/2016

  Beste leden van Kagia,
   
  Onze voetbalvereniging wil blijvend financieel gezond zijn.
  In eerdere berichten is uiteengezet dat Kagia de afgelopen jaren heeft moeten investeren en dat ook de reguliere kosten stijgen.
  Voor een gezond evenwicht tussen uitgaven en inkomsten dienen de contributie-inkomsten ook te worden verhoogd.
   
  Het bestuur heeft de contributiebedragen voor het seizoen 2015/2016 vastgesteld op:
   

 • Cock Lamboo weer terug als sponsor

  Gelukkig weer terug als sponsor.

  Cock Lamboo tekent de sponsorovereenkomst onder toeziend oog van Richard Trompert.

 • Hulp bij clubvoetbaldagen v.v. Kagia

  Beste trainers, leiders, aanvoerders, ouders en overige Kagianen,

  v.v. Kagia organiseert dit jaar in samenwerking met clubvoetbaldagen.nl op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 juli 2015 de clubvoetbaldagen. Drie dagen voetbalfeest voor de jeugd uit Lisserbroek en omgeving. Wij hebben al 45 aanmeldingen voor deze leuke voetbaldagen. 

 • Mooie uitdaging voor Kagia 1 in de 3e klasse A west II

  v.v. Kagia is ingedeeld in de 3e klasse A west II. Vooraf was de indeling al redelijk voorspeld. Een mooie en uidagende klasse was de eerste reactie van de voetbal technische commissie. Veel bekende verenigingen vanuit het vorige seizoen en een aantal nieuwkomers zoals DWO (gedegradeerd uit de 2e klasse), Haz. Boys, Lugdunum, NSV'46 en Rohda '76 (gepromoveerd uit de 4e klasse). De 3e klasse A west II ziet er als volgt uit:

 • Zomer "mix" toernooi a.s. zaterdag 04 juli afgelast

  Beste kagia-leden,

  Het zomer "mix" toernooi van a.s. zaterdag 04 juli 2015 gaat niet door, vanwege de voorspellingen op extreem warm weer. De kantine zal wel op de normale tijd opengaan.

 • Voorlopige indeling teams seizoen 2015 -2016

  Zoals gebruikelijk hierbij de eerste voorlopige indeling van de teams voor het nieuwe seizoen 2015 -2016. Voor de B junioren is deze nog niet gereed en volgt zo spoedig mogelijk. In verband met de vele mutaties zal deze lijst nog aan verandering onderhevig zijn.

 • Oefenprogramma Kagia selectie

  Selectie v.v. Kagia start 2 augustus 2014
  Terwijl iedereen nog in de vakantiemodus zit begint de selectie al weer bijna met de voorbereiding. Op zaterdag 2 augustus 2014 starten de mannen van Anton Wijsman en John Heuseveldt met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

  Oefenprogramma voorbereiding Kagia selectie 2014 - 2015
       
  - onder voorbehoud van wijzigingen -
       
  Dinsdag 12 augustus 2014: 20:00 uur Oefen: v.v. Kagia 1/2 - UDO 1
       
  Zaterdag 16 augustus 2014:   Kagia 1 toernooi bij Blauw Zwart
    11:00 uur Oefen: Blauw Zwart 1 - v.v. Kagia 1
    14:00 uur Oefen: Alphia 1 - v.v. Kagia 1
       
  Dinsdag 19 augustus 2014: 20.00 uur Beker: v.v. Kagia 1 - Warmunda zo 1
    20:00 uur Oefen: v.v. Kagia 2 - UDO 2
       
  Zaterdag 23 augustus 2014: 14:30 uur Oefen: v.v.Kagia - Siveo 1
    12:00 uur Beker: v.v. Kagia 2 - Fc Lisse 3
       
  Dinsdag 26 augustus 2014: 20:00 uur Beker: v. Nispen 1 - v.v. Kagia 1
      Beker: Roodenburg 3 - v.v. Kagia 2
       
  Zaterdag 30 augustus 2014: 14:30 uur Beker: Kagia 1 - Leiden 1
    14:30 uur Beker: Noordwijk 3 - Kagia 2
       
  Zateredag 6 september 2014: 14:30 uur Comp: SEV 1 - v.v. Kagia 1
    14:30 uur Comp: Rijnvogels 4 - v.v. Kagia 2 
       
  Zaterdag 13 september 2014: 14:30 uur Comp: v.v. Kagia 1 - Gouda 1 (live muziek)
    12:00 uur Comp: v.v. Kagia 2 - Roodenburg 2
       

  Competitie
  De start van de competitie is op zaterdag 6 september 2014. v.v. Kagia 1 speelt direct een geweldige wedstrijd. v.v. Kagia gaat namelijk op bezoek bij SEV. Afgelopen seizoen hebben beide teams een geweldige kampioenswedstrijd gespeeld die, helaas voor v.v. Kagia, geen winnaar kende. Ook in de kampioenspoule en in de nacompetitie hebben beide teams geen promotie afgedwongen. Op voorhand is deze competitie start geweldig. v.v. Kagia 2 gaat op bezoek bij Rijnvogels. Rijnvogels is direct een lastige tegenstander voor v.v. Kagia 2, maar met een goede voorbereiding is het mogelijk om de 3 punten mee naar Lisserbroek te nemen.

  Beide teams spelen dus op zaterdag 13 september 2014 hun eerste thuiswedstrijd. v.v. Kagia 1 speelt dan tegen Gouda 1 en v.v. Kagia 2 ontvangt Roodenburg 2. Na afloop zal er, zoals gewoonlijk bij de eerste thuiswedstrijd, live muziek in de kantine zijn.

  Namens het hoofdbestuur en de VTC wens ik u allen nog een geweldige vakantie en tot op ons sportpark.

  Met sportieve groeten,
  Mark Scholte
  Voorzitter VTC

   

 • Grote schoonmaak zaterdag 26 juli

  Nee, het gaat niet om de voorjaars schoonmaak en ook niet om de najaars schoonmaak, het gaat over de start nieuwe competitie schoonmaak van 26 juli 2014 tussen 09.00 en 13.00 uur. Wie o wie hebben er zin, tijd en ambitie om hierbij te helpen.

   

 • Oefenprogramma Kagia 1 en 2 seizoen 2014-2015

  Oefenprogramma voorbereiding Kagia selectie 2014 - 2015
 • Voorlopige indeling senioren en jeugd 2014 - 2015

  Het seizoen is nog maar net afgelopen en we zijn al weer druk bezig met het nieuwe voetbalseizoen: seizoen 2014 - 2015. De VTC, hoofdtrainers en jeugdcoördinatoren hebben nog niet stil gezeten. De afgelopen weken zijn alle mutaties verwerkt. Trots mogen we dan ook weer zijn met de nieuwe aanmeldingen. Ieder jaar stijgt het aantal aanmeldingen weer! De hoofdtrainers en jeugdcoördinatoren zijn er, samen met een aantal leiders, weer in geslaagd om de voorlopige indeling rond te krijgen.

  Het nieuwe seizoen starten we met 29 teams. 2 selectieteams, 5 overige seniorenteams, 1 damesteam, 2 A -teams , 1 B- team, 3 C- teams, 3 D- teams, 4 E- teams en 5 F- teams. Tevens komen we het seizoen uit met drie meiden teams, de MA1, de MC1 en de MC2. Samen met dames 1 komen we tot 4 vrouwenteams wat ook weer bewijst dat het vrouwenvoetbal erg in de lift zit. Daarnaast zijn, achter de schermen, de voorbereidingen in volle gang om een G-team bij v.v. Kagia te starten. We zijn nog in de voorbereidende fase maar we hebben er goede hoop op. Ook het minipupillen voetbal blijft in trek. Op dit moment hebben wij al weer 25 aanmeldingen voor het komende seizoen.

  De jeugdopleiding bij vv Kagia is voornamelijk gebaseerd op het individueel beter maken van spelertjes. Aan de hand van het JOP (jeugdopleidingsplan) stelt de vereniging haar jeugdleden in de gelegenheid zich individueel te ontwikkelen en ieder op zijn/haar eigen niveau te laten voetballen. Dit heeft automatisch tot gevolg dat er bij de teamindelingen wordt geselecteerd op voetbalkwaliteiten en niet altijd rekening wordt gehouden met individuele wensen van jeugdleden en/of ouders. Uiteraard word dit zorgvuldig bekeken door de VTC in samenwerking met de hoofdtrainers/trainers en jeugdcoördinatoren per leeftijdscategorie. Onder leiding van het Hoofd Jeugdopleidingen, Ruud de Wit en de nieuwe jeugdvoorzitter Tony Ultee kunnen we dan ook met gepaste trots de voorlopige indeling bekend maken.

  Zoals eerder op de site al gepubliceerd starten de trainingen voor de senioren selectie op zaterdag 2 augustus 2014, De trainingen voor de jeugdselectie starten op maandag 18 augustus 2014, voor de overige elftallen starten de trainingen op maandag 25 augustus 2014, mochten elftallen eerder willen starten met trainen (18 augustus 2014) dan kan dat, in overleg met Mark Scholte (overige senioren) of Ruud de Wit (jeugdteams).

  Rest ons nog om iedereen die nog op vakantie gaat een prettige vakantie toe te wensen. Tot in het nieuwe seizoen op ons mooie sportpark.

  Met sportieve groeten,
  Tony Ultee – Jeugdvoorzitter, Ruud de Wit – Hoofd Jeugdopleidingen en Mark Scholte – Voorzitter VTC

   

  INDELING SELECTIE SENIOREN        
  SEIZOEN 2014/2015        
             
  TEAM 1 3e klasse & 2 3e klasse        
             
    Naam        
             
  1 Barendregt Marcel 21 Schalk Pim    
  2 Beek van Marco 22 Slootweg Bram    
  3 Clemens Jelle 23 Sluymer Ramon    
  4 Dodeman Jelle 24 Sluymer Timo    
  5 Feeleus Stef 25 Thissen Guillaune    
  6 Ganzevles Niels 26 Thulen Stephan    
  7 Goudriaan Sander 27 Timmermans Pascal    
  8 Heuseveldt Ruud 28 Toorn vd Frank    
  9 Imanse Jesper 29 Verburg Dave    
  10 Kamp vd Vincent 30 Wit de Ramon    
  11 Ken Rahal 31 Zonneveld Bas    
  12 Lamboo Rens 32 Zonneveld Mark    
  13 Lans vd Ben 33      
  14 Ligtenberg Dirk Jan 34      
  15 Mahli Ajay 35      
  16 Meskers Timo 36      
  17 Mesman Jelle 37      
  18 Meulenbroek Rob 38      
  19 Pols Joas 39      
  20 Robelus Kevin 40      
             
    Hoofdtrainer: Anton Wijsman   Hoofdtrainer 2: John Heuseveld    
    Leider: Erwin Mastenbroek   Leider: Rodney Visscher    
    Sportverzorger: Rob Gort   Ass. Scheids: vacant    
    Ass. Scheids: Marco Goudriaan   Keeperstrainer: Jerome Janssen    
    Fysiotherapeut: Royce Kortekaas        
    Keeperstrainer: Jerome Janssen        
    Alg. zaterdag leider: Cees Mastenbroek   Alg. zaterdag leider: Cees Mastenbroek    
             
    Training(en)   Training(en)    
             
    Dinsdag: 19:30h-21:30h   Dinsdag: 19:30h-21:30h    
    Donderdag: 19:30h-21:30h   Donderdag: 19:30h-21:30h    
             
             
  TEAM 3 5e klasse        
             
    Naam        
             
  1 Arjan van der Lans        
  2 Chris Nederpelt        
  3 Ferry Scholte        
  4 Gordon Hehanussa        
  5 Jeffrey Nijenhuis        
  6 Kevin van Dijk        
  7 Armand Kattenberg        
  8 Mike van de Plas        
  9 Paul Scholte        
  10 Ameral Rijgersberg        
  11 Robin van Beek        
  12 Rodney Visscher        
  13 Ronald van Beek        
  14 Sander van der Niet        
  15 Rutger Goudriaan        
  16 Tom Wassenaar        
  17 Frank van der Tuyn        
  18 Ronald Rovers        
  19 Mark Scholte        
  20 Steven Nijenhuis        
             
    Aanvoerder: Ronald Rovers        
    Aanvoerder: Rutger Goudriaan        
             
    Training(en)        
             
    Donderdag 20:30h-21:30h        
             
             
  TEAM 4 6e klasse        
             
    Naam        
             
  1 Ron Kattenberg        
  2 Sander Clemens         
  3 Rene Scholte        
  4 Elbert Hulsebos        
  5 Mark Slootweg        
  6 Martin de Vos        
  7 Richard van Eeuwijk        
  8 Armand v/d Waal        
  9 Martijn Kool        
  10 Geertjan Hengstmengel        
  11 Peter van Es        
  12 Alaric Volkert        
  13 Roel Borgman        
  14 Rene Kamp        
  15 Jelle Verdegaal        
  16 Roderik Rodermond        
  17 Sander Beukers        
  18 Bjorn Maarschalk        
  19 Sander Steers        
  20 Jeffrey van Klaveren         
  21 Mike van Es         
  22 Tom Kamp        
  23 Erik Grimbergen        
  24 Mathijs Bruning        
  25 Thijs Tulen        
  26 Frank van der Zanden        
  27 Robin van Haaster        
  28 Marijn Kaczmarek        
             
    Aanvoerder: Rene Scholte        
    Aanvoerder: Tom Kamp        
             
             
    Training(en)        
             
    Donderdag: ?        
             
             
  TEAM 5 6e klasse        
             
    Naam        
             
  1 Niels Feeleus        
  2 Koen van der Berg        
  3 Mart Gerritsen        
  4 Kennet Jensen        
  5 Davey Kleine         
  6 Thomas Crone        
  7 James Crone        
  8 Rob Duijs        
  9 Bart Wildenburg        
  10 Fabian Uljee        
  11 Timo Breukers        
  12 Sven Preij        
  13 Marnix van Vliet        
  14 Barry Touw        
  15 Stef Touw         
  16 Lesley Hoestlandt        
  17 Justin Stegeman        
  18 Robert-Jan Parmentier        
  19 Can van Ruiten        
  20 Leen Besseling        
             
    Aanvoerder: Niels Feeleus        
    Aanvoerder: Koen van der Berg        
             
    Training(en)        
             
    Donderdag: 20:30h - 21:30h        
             
             
  TEAM 6 7e klasse        
             
    Naam        
             
  1 Aaron Bakker        
  2 Guido Huiskens        
  3 Joris Trompert        
  4 Khai Tran        
  5 Lars Niekel        
  6 Leroy Ligtvoet        
  7 Marc Hermans        
  8 Marcel Strijk        
  9 Mitchel Wijnhout        
  10 Ronnie Rijgersberg        
  11 Nick Kemper        
  12 Roan van Russel        
  13 Jeffrey van der Aart        
  14 Benno Trompert        
  15 Lloyd IJsselmuiden        
  16 Danny Griffioen        
  17 Daan Waaning        
  18 Jeroen van Ieperen        
             
    Aanvoerder: Ronnie Rijgersberg        
    Aanvoerder: Joris Trompert        
             
             
    Training(en)        
             
    Dinsdag: 19:30h - 21:00h        
    Donderdag: 19:30h - 20:30h        
             
             
  TEAM 7 8e klasse        
             
    Naam        
             
  1 Marcel Uijldert        
  2 Michel de Ree        
  3 Paul van der Lans        
  4 Peter Bakker        
  5 Peter Duijvenvoorde         
  6 Hans IJsselmuiden        
  7 Luuk van der Ploeg        
  8 Richard Trompert        
  9 Marcel Kattenberg        
  10 Stefan Eickhoff        
  11 Joël Schijveschuurder        
  12 Niek de Vlieger        
  13 Niels de Mooij        
  14 Brain van Dijk        
  15 Peter van Nobelen        
  16 Daan Geerlings        
  17 Benjamin Mens        
  18 Roland van der Kaaij        
  19 Ruud Kool        
  20 Marco van Kesteren        
  21 Frank Roubos        
  22 William van Luijk        
  23 Edwin van Klink        
  24 Joey Kattenberg        
             
    Aanvoerder: Marcel Uijldert        
    Aanvoerder: Peter Duijvenvoorden        
             
             
    Training(en)        
             
    Donderdag: 19:30h - 20:30h        
             
             
  TEAM DA1 ?? klasse        
             
    Naam        
             
  1 Aukje van Nieuwkoop        
  2 Linsey Rijgersberg        
  3 Romy van der Linden        
  4 Loraine noya van Delzen        
  5 Stephanie Noya van Delzen        
  6 Joy Mollers        
  7 Jamie lee de Steur        
  8 Sanne Straatsma        
  9 Suzanne Schrama        
  10 Christine Schrama        
  11 Manon van de Wolf        
  12 Kerensa van der Lans        
  13 Emilia Bemelman        
  14 Rachel van Elk        
  15 Nienke Heijne        
  16 Nienke Cornelissen        
  17 Sanne Sluijmer        
  18 Selma Bajec        
  19 Helen Beentjes        
  20 Monica Stolte        
             
             
    Aanvoerder: Aukje van Nieuwkoop        
    Aanvoerder: Linsey Rijgersberg        
             
             
    Training(en)        
             
    Donderdag: 19:00h - 20:00h        
             
  VOORLOPIGE INDELING JEUGD        
  SEIZOEN 2014/2015        
             
  TEAM A1  3e klasse   A2 6e klasse    
             
    Naam   Naam    
             
  1 Giovanni Dam (K) 1 Joshua van der Lee    
  2 Tijs van der Schinkel 2 Shailendra Gokoel    
  3 Ruben Beukers 3 Davey van Burken    
  4 Remon Bakker 4 Dennis van der Putten    
  5 Thom van Klink 5 Jaimy Foks    
  6 Thomas van Beek 6 Mike van Klink    
  7 Gokay Kocak 7 Sebastiaan van der Groep    
  8 Sean v/d Lans 8 Harm Boon    
  9 Mattia Bullian 9 Wesley v/d Lee    
  10 Tim Hulsbergen 10 Joey Minck    
  11 Kenny Verschuren 11 Sven Niekel    
  12 Damion Uijldert 12 Jelle Verdel    
  13 Bas van der Lans 13 Micha Brouwer (K)    
  14 Tom van Dijk 14      
  15   15      
             
    Hoofdtrainer: Wolter van der Schinkel        
    Leiders: Dick Dam en Marco van Klink   Trainer:     
    Trainer: Marcel Uijldert   Leider:     
             
    Training(en)   Training(en)    
             
    Maandag 19:45h-21:00h   Woensdag 20:30h-21:45h    
    Woendsdag 19:15h-20:30h        
             
             
  TEAM B1 3e klasse        
             
    Naam        
             
  1 Mike Nieuwenhuizen        
  2 Rick Langeveld        
  3 Luuk van der Klauw         
  4 Sten Jongen        
  5 Fabian van der Meer        
  6 Koos Dorst        
  7 Stan van Graven        
  8 Jarno van Reeuwijk        
  9 Thibaud Ribeiro        
  10 Tim de Bijker        
  11 Devin Bokhorst        
  12 Luc van Klink        
  13 Dylan van Eeuwijk        
  14 Jens Gort (K)        
  15          
             
    Trainer: Fred Mens        
    Leider:         
             
             
    Training(en)        
             
    Maandag 19:45h-21:00h        
    Woensdag 19:15h-20:30h        
             
             
  TEAM C1 3e klasse TEAM C2 6e klasse    
             
    Naam   Naam    
             
  1 Roy Duivenvoorden 1 Afv C1    
  2 Elwin Kool 2 Afv C1 ?    
  3 Bram Barends 3 Tygo Mesman    
  4 John Mijnders 4 Zeb de Ree    
  5 Loran Hofland 5 Joey Homan    
  6 Marc Ultee 6 Aaron Russel    
  7 Mats Hulsebosch 7 Quinten Bal    
  8 Brendan Bakker 8 Gijs Romijn    
  9 Luca van der Meer (K) 9 Maura Missaglia    
  10 Melvin van der Meer 10 Tamana Turkmanie    
  11 Gauthier Ribeiro 11 Jack Dijkema    
  12 Kevin Wols 12 Jorit Binnendijk    
  13 William Ligtenberg 13 Maurice v/d Maden (K)    
  14 Gijs de Graaf 14      
  15 Chris Gabel 15      
  16   16      
             
    Hoofdtrainer: Ronald Heuseveldt        
    Trainer: Remon de Wit   Leider:     
    Leider: Ruud Kool   Trainer:     
             
    Training(en)   Training(en)    
             
    Maandag 18:30h-19:45h   Maandag 18:30h-19:45h    
    Woensdag 18:00h-19:15h   Donderdag 18:00h-19:00h     
             
  TEAM C3 6e klasse        
             
    Naam        
             
  1 Kelvin Kliphuis        
  2 Rick van Beek        
  3 Maik van Nieuwendijk        
  4 Nick van der Ham        
  5 Job Eireiner        
  6 Paul van Rije        
  7 Jelle van der Ham        
  8 Stefan van der Putten        
  9 Dylan Verhoeven        
  10 Jeroen Buitenhuis        
  11 Bjorn de Ree        
  12 Raymond van Diest        
  13 Luuk Alkemade        
  14 Jeroen Prins (K) ov        
  15          
  16          
             
  TEAM D1 3e klasse TEAM D2 6e klasse    
             
    Naam   Naam    
             
  1 Stan Hengstmengel 1 Ruben Paauw (K) ov    
  2 Ian van der Lans 2 Nick Homan    
  3 Joël Tamboer 3 Boyd Van Nobelen    
  4 Björn vd Berg (K) 4 Enrique Vos    
  5 Thomas vd Streek 5 Freek Verloop    
  6 Jasper Paauw 6 Bas Eireiner    
  7 Jessy da Silva 7 Pjotr Gort    
  8 Sam de Ree 8 Mitchel vd Lans    
  9 Fabian Binnendijk 9 Matthijs van Kesteren    
  10 Stan van Zoest 10 Stan Krukkert    
  11 Thomas Clemens 11 Tim van der Ham    
  12 Jordy Foks 12 Rens Datema    
  13 Ryan Jansen  13 Ivar du Pre    
  14   14 Wesley Foks    
  15   15      
             
    Hoofdtrainer: Gerco Hulsbos   Leider:     
    Leider: GeertJan Hengstmengel, Paul v/d Lans   Trainer:     
    Trainer:         
             
    Training(en)   Training(en)    
             
    Dinsdag 18:00h-19:15h   Maandag 17:30h-18:30h    
    Donderdag 18:00h-19:15h        
             
  TEAM D3 8e klasse        
             
    Naam        
             
  1 Sem Knoop        
  2 Jesse van der Loo        
  3 Xavi Kortekaas        
  4 Lieor Barscheset        
  5 Wessel Verdonk        
  6 Kay Beelen        
  7 Simon Imanse        
  8 Daan van der Voorn        
  9 Luc Herfs (K)        
  10 Rens Beelen        
  11 Ryan Tulen        
  12 Ralph Dreef        
  13 Kjeld Roubos        
  14          
             
    Leider:         
    Trainer:         
             
             
    Training(en)        
             
    Maandag 17:30h-18:30h        
    Vrijdag 16:45h-18:00h        
             
             
  TEAM E1 2e klasse TEAM E2 5e klasse    
             
    Naam   Naam    
  1 Wessel Sluymer (K) 1 Muhammed Bildik (K)    
  2 Moos Barends 2 Fynn de Ree    
  3 Glenn Nugteren 3 Thijmen Dessaur    
  4 Thomas Duivenvoorden 4 Stan Roozen    
  5 Max Duivenvoorden 5 Wessel Schaap    
  6 Stan du Pre 6 Ime Schaap    
  7 Enrique Hofland 7 Milo Krukkert    
  8 Sven Koning 8 Niels Duivenvoorden    
  9   9 Bart Romijn    
             
             
             
    Hoofdtrainer: Jan Willem Hofland   Leider: Mart Schaap    
    Leider: Niels Duivenvoorden   Trainer: Mart Schaap    
             
             
             
    Training(en)   Training(en)    
             
    Maandag 18.30h - 19.45h    Woensdag 18.00h - 19.15h    
    Vrijdag 18.00h - 19.15h   Vrijdag 18.00h - 19.15h    
             
  TEAM E3 8e klasse TEAM E4 9e klasse    
             
    Naam   Naam    
  1 Stefan de Nooijer (K) 1 Sem Koger (K)    
  2 Max Vermeulen 2 Jack Zandvliet    
  3 Mitchell Verhoeven 3 Siem Dongelmans    
  4 Stijn Verbeek 4 Wesley Schakel    
  5 Joep Ham 5 Coen van den Burg    
  6 Bram Verloop 6 Luciano Meeuwissen    
  7 Dylan Beelen 7 Luuk van der Voorn    
  8 Martijn Kamp 8 Robbe van der Loo    
  9   9 Lucas van de Lip    
  10   10      
             
             
    Leider: Thorre Vermeulen en Jeroen de Nooijer   Leider: Peter Koger    
    Trainer: Jeroen de Nooijer, Sjaak Kamp   Trainer: Peter Koger    
             
             
             
    Training(en)   Training(en)    
             
    Maandag 18.00h - 19.15h   Maandag 18.00h - 19.15h    
             
             
  TEAM F1 3e klasse TEAM F2 7e klasse    
             
    Naam   Naam    
             
  1 Milan van der Berg 1 Mack Medenblik    
  2 Stan Honcoop 2 Joris Brands    
  3 Roy Gort 3 Tymen Dinkgreve    
  4 Quinten Roest 4 Hero van Amsterdam    
  5 Leroy van Duijvenbode 5 Mike Haans    
  6 Twan Hulsbos 6 Tim Vermeulen    
  7 Bink Hengstmengel 7 Sam Gresnigt    
  8 Bink Welling 8 Fabian Waal    
  9   9      
             
             
    Hoofdtrainer: Elbert Hulsbos   Leiders: Ronald Gresnigt, Esther van der Niet    
    Leiders/trainers: Richard Honcoop,    Trainers: Ronald Gresnigt, Esther van der Niet, Nathalie Ramas, Koksal Aslantas, Nikita Brands    
    Joël van Duijvenbode        
             
    Training(en)   Training(en)    
             
    Woensdag 18:00h-19:15h   Woensdag 18:00h-19:15h    
    Vrijdag 18:00h-19:15h   Vrijdag 16:45h-18:00h    
             
  TEAM F3 8e klasse TEAM F4 10e klasse    
             
    Naam   Naam    
             
  1 Fleur Kattenberg 1 Bram Burghard    
  2 Sophie Eireiner 2 David Knook    
  3 Jelle van der Klugt 3 Sam Plug    
  4 Dilayla Aslantas 4 Sven Kiezenbrink    
  5 Sven Koomen 5 Sjaak de Graaf    
  6 Giel Bakker 6 Murat de Graaf    
  7 Lars Hoogeveen 7 Rick van Hoven    
  8   8 Jorn Hulsbosch    
  9   9      
             
    Leider: Koksal Aslantas        
    Trainer: Ronald Gresnigt, Nikita Brands en Koksal Aslantas   Trainer: Jan Kiezenbrink    
             
             
    Training(en)   Training(en)    
             
    Woensdag 18:00h-19:15h   Woensdag 18:00h-19:15h    
    Vrijdag 16:45h-18:00h   Vrijdag 18:00h-19:15h    
             
             
  TEAM F5 10 klasse        
             
    Naam        
             
  1 Viggo Volkert        
  2 Madou Waal        
  3 Rick Kattenberg        
  4 Luuk Scholte        
  5 Finn Gresnigt        
  6 Dylan van de Wouw        
  7 Joep Luijckx        
  8          
             
    Leider: Paul Scholte en Alaric Volkert         
    Trainer:         
             
             
    Training(en)        
             
    Dinsdag 18:00h-19:15h        
    Vrijdag 18:00h019:15h        
             
             
  TEAM MP 6J (geb.jr. 2008) TEAM MP 4/5J (geb.jr. 2009 & 2010)    
             
    Naam   Naam    
             
  1 Mats Mesker 1 Tycho Vrolijk    
  2 Lynn Castien 2 Maurits Huizer    
  3 Jens van der Hulst 3 Cas Hulsbos    
  4 Kevin Peetoom 4 Wesley Pool    
  5 Raphael de Vries 5 Bo de Bruin    
  6 Jari Kattenberg 6      
  7 Sieb van der Voorn 7      
  8 Mike Pool 8      
  9 Roan Glas 9      
  10 Joris de Vries 10      
  11 Sven de Graaf 11      
  12 Kyan Immink 12      
  13 Max Tulen 13      
  14 Tygo Verdoes 14      
  15 Vince den Butter 15      
  16 Tristan van der Waal 16      
  17 Maud Kroon 17      
  18 Nathan Groenigen 18      
  19 Jari Jonker 19      
  20   20      
             
             
    Trainer: Marcel Peetoom, Ed Immink   Trainer: Olaf Vrolijk en Dave Welling    
             
    Trainingen:   Trainingen    
    Zaterdag: 9:00h-10:00h   Zaterdag: 9:00-10:00    
    Dinsdag 18:00h-19:15h        
             
  TEAM MA1, 2e klasse TEAM MC 1 en MC2, 1e/2e klasse    
             
    Naam   Naam    
             
  1 Kim Westgeest 1 Jalise Hulsbosch 16 Britt van Eeuwijk
  2 Fleur Walkier 2 Lindi de Vrind 17 Caithlin Plomp
  3 Roos de Joode  3 Fleur Smits 18 Britt Duivenvoorden
  4 Jill de Steur 4 Fenne Roubos 19 Alishia Klinkenberg
  5 Nina Duivenvoorden 5 Naomi Hogervorst 20 Nova Mesman 
  6 Romy Wols 6 Britt Bijker 21 Fabienne Mesman
  7 Myrthe Sluymer 7 Femke Kramers 22 Roos Zandvliet
  8 Demi Mesman 8 Lois Duivenvoorden  23 Zenna Vervaeke
  9 Joyce Walkier 9 Luna van Klink  24 Linda van der Lans 
  10 Nienke van Beek 10 Rose kattenberg  25 Sabina Mohlen 
  11 Nikita Brands 11 Maaike Vos  26 Sam Yee Wang
  12 Josephine Bakker 12 Joelle Hulsbergen 27 Kristina Imanse 
  13 Anouck Smit 13 Aysa Aslantas 28 Taier Barscheset 
  14 Esther Blokker 14 Lizzy Verschuren 29 Maaike Hendrikse
  15 Jill Verschuren 15 Lisa Kattenberg 30 Maud Dekker
             
             
    Leiders: Robert Wols en       Leider: Ed van Klink
    Ronald Walkier        
    Trainers: Rens Lamboo en       Trainer: Frank Roubos
    Mike van der Voort        
    Training(en)       Training(en)
             
    Donderdag 18:00h-19:15h       Donderdag 18:00h-19:15h
             
             

   

   

 • Vacature bestuurslid Facilitaire zaken

  Beste collega Kagianen.

  Helaas heeft na vele jaren actief te zijn geweest in het bestuur Chantal Wullems aangegeven dat zij haar functie bestuurslid Facilitaire Zaken met ingang van 1-7-2014 zal neerleggen.
  vv Kagia is dan ook met spoed op zoek naar een nieuw bestuurslid Facilitaire Zaken. Als bestuurslid Facilitaire Zaken heb je naast een aantal belangrijke taken ook verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Omschrijving van deze taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden staan in bijgaande oproep.
  Gegadigden voor deze functie kunnen bij het huidige bestuurslid FZ, via dit mailadres   eventueel nadere informatie opvragen. Aanmeldingen voor deze functie kunnen gericht worden aan het hoofdbestuur van vv Kagia via .

  Verantwoordelijkheden / bevoegdheden

  Verantwoordelijk voor werkzaamheden en horeca aangelegenheden in de kantine.

  Tevens verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die betrekking hebben op het beheer en onderhoud van het sportcomplex. Hieronder wordt verstaan: het clubhuis, de kleedkamers en de (kunst)grasvelden.

  De belangrijkste taken zijn

  -       Werven, instrueren en opleiden barmedewerkers;

  -       Opstellen en verspreiden van het dienstrooster bar;

  -       Onderhouden contacten met barvrijwilligers;

  -       Verzorgen van inkoop drank en overige verbruiksartikelen;

  -       Controleren of er voldoende voorraad is t.b.v. verkoop doeleinden;

  -       Onderhoud contacten met leveranciers t.b.v. leveringen en prijsafspraken;

  -       Zorg dragen voor naleving wet- en regelgeving (hygiëne, drank- en horecawet);

  -       Controle en toepassing instructie verantwoord alcoholgebruik;

  -       Sturing geven en contact houden met de onderhoudsploeg

  -       Samen met onderhoudsploeg, onderhoudsplan, inclusief budget opstellen en volgen.

  Met Chantal worden nog afspraken gemaakt hoe haar taken overgedragen gaan worden zolang er nog geen vervanger voor haar functie is gevonden.

  Hoofdbestuur vv Kagia.

   

 • Samenwerking v.v. Kagia en Sport Medisch Centrum Bollenstreek

  Vanaf het seizoen 2014 - 2015 zal er een samenwerking zijn met Sport Medisch Centrum Bollenstreek. De samenwerking ligt in het eerste seizoen vooral op het gebied van de senioren selectie. Sport Medisch Centrum Bollenstreek zal een verlengstuk voor onze sportverzorger Rob Gort zijn.

  Royce Kortekaas, zelf jaren lang lid geweest van v.v. Kagia, is (sport) fysiotherapeut. "Het behandelen van sporters is Royce zijn grootste passie en hij heeft daarin ook veel ervaring. Door een combinatie van sportfysiotherapie, manuele therapie en dry-needling is Royce in staan om sporters (en natuurlijk ook niet sporters) op een goede manier te begeleiden in hun revalidatieproces.

  Royce stelt zich kort aan u voor:

  Mijn naam is Royce Kortekaas en ben nu 10 jaar werkzaam binnen de fysiotherapie. Ik ben in 2003 afgestudeerd en heb daarvoor een opleiding gedaan aan het CIOS te Overveen. Hier heb ik mijn keuzevakken fitness, sportmassage en sportmanagement behaald. Na mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik mijn diploma Sportfysiotherapeut behaald en sinds 2010 ben ik Master in de Manuele therapie. Naast deze post-HBO opleidingen heb ik nog certificaten voor COPD en Hartrevalidatie. Tevens pas ik sinds 2011 dry-needling toe bij veel spierklachten. Hiervoor ben ik ook nog in cursus geweest bij Mark Scappaticci die in Canada alle grote sporters behandelt op gebied van ijshockey en Olympische sporters.

  Zelf heb ik een sportachtergrond op het gebied van triathlon. Ik ben winnaar geweest van het Europese circuit xterra (off-road) triathlon in 2003 en 2-voudig Nederlands Kampioen off-road triathlon in 2004 en 2006. Verder heb ik tijdens World-Cup wedstrijden meerdere malen op het podium gestaan. In Nederland heb ik vele wedstrijden gewonnen op de triathlon, off-road triathlon, hardloopwedstrijden en poldercrossen. Tevens heb ik ook in de jeugd gevoetbald bij Kagia

  Vanaf het nieuwe voetbalseizoen zal Royce als fysiotherapeut verbonden zijn aan de selectie van v.v. Kagia en zal hij regelmatig langs de kant te vinden zijn. Royce zal nauw gaan samenwerken met de sportverzorger Rob Gort. Samen zullen zij er voor zorgen dat de geblesseerde selectievoetballers weer snel hersteld zijn.

  Sport Medisch Centrum Bollenstreek
  Royce Kortekaas
  www.smc-bollenstreek.nl

   

 • Kagia in verrassende 3e klasse A west II ingedeeld

  v.v. Kagia is verrast met de indeling zoals de KNVB deze op 1 juli 2014 presenteerde. Vooraf waren er allerlei verhalen met als kenmerk dat er op regio ingedeeld zou worden en dat de district grenzen zouden verdwijnen. Met de wetenschap dat Lisserbroek in de gemeente Haarlemmermeer van Noord Holland ligt en dus bijna in het gebied van West I was er vooraf rekening gehouden met een andere indeling. Toch zijn wij blij met de huidige indeling waarin wij weer veel bekende vereniging mogen begroeten.

  De 3e klasse A west II ziet er als volgt uit:

  BSC '68 1

  CVC Reeuwijk 1

  DoCoS 1

  Floreant 1

  Gouda 1

  Kagia 1

  Koudekerk 1

  LSVV'70 1

  Oegstgeest 1

  Roodenburg 1

  SEV 1

  UVS 1

  WDS 1

  Zwammerdam 1

  Nieuwe hoofdtrainer Anton Wijsman reageerde als volgt op de indeling. "Voor mij veel nieuwe en onbekende clubs uit een iets andere regio; Reeuwijk, Floreant, WDS en Gouda. De overige ploegen zijn bekende uit afgelopen seizoen; BSC'68, Zwammerdam en uit onze regio Docos, Roodenburg, LSVV '70, Koudekerk, Oegstgeest, SEV en als promovendi, UVS. Hoe de mutaties bij de meeste clubs zijn is mij nog niet bekend. Op voorhand denk ik dat Roodenburg, SEV en UVS de te kloppen ploegen zullen zijn. Wij starten met een groot aantal nieuwe gezichten en trachten ons te mengen in die strijd".

  v.v. Kagia start de voorbereiding op het nieuwe seizoen op zaterdag 2 augustus 2014. Op naar een nieuw en sportief seizoen maar voor nu wil ik iedereen, namens het hoofdbestuur en de VTC, een goede vakantie toe wensen.

  Met sportieve groeten,

  Mark Scholte voorzitter VTC

   

 • Oefentoernooi voor B1 en C1

  Op woensdagavond 21 augustus 2013 en 28 augustus 2013 organiseert v.v. Kagia een voorbereidingstoernooi voor C1 en B1 teams. Op de eerste avond speelt ieder team 2 wedstrijden van 1x 30 minuten. De 2e avond speelt ieder team 1 poule avond en een finale wedstrijd van 1x 30 minuten.

  Door middel van dit toernooi hopen wij een bijdrage te leveren aan een efficiënte voorbereiding op het seizoen 2013 – 2014. 

  Wij wensen alle teams, de begeleiding en de scheidsrechters een sportieve voorbereiding toe.

  Met sportieve groeten,

   

  Wedstrijdprogramma poule C1:

  Team:

  1e

  2e

  3e

  Totaal:

  Plaats:

  v.v. Kagia C1

   

   

   

   

   

  RkvvTeylingen C1

   

   

   

   

   

  GHC C1

   

   

   

   

   

  Sv Hillegom C2

   

   

   

   

   

  Woensdag 21 augustus 2013

  Poule C1:

  Start: 18:30 uur

  Einde: 20:45 uur

  Tijdstip:

  Veld:

  Wedstrijd:

  Uitslag:

  18:30 uur

  Veld 2

  Kagia C1 – Teylingen C1

   

  19:05 uur

  Veld 2

  GHC C1 – Hillegom C2

   

  19:40 uur

  Veld 2

  Kagia C1 – GHC C1

   

  20:15 uur

  Veld 2

  Teylingen C1 – Hillegom C2

   

  Woensdag 28 augustus 2013:

  Poule C1:

  Start: 18:30 uur

  Einde: 20:45 uur

  Tijdstip:

  Veld:

  Wedstrijd:

  Uitslag:

  18:30 uur

  Veld 3

  Kagia C1 – Hillegom C2

   

  19:05 uur

  Veld 3

  Teylingen C1 – GHC C1

   

  19:40 uur

  Veld 3

  Nr. 3 – Nr. 4

   

  20:15 uur

  Veld 3

  Nr. 1 – Nr. 2

   

   

  Wedstrijdprogramma poule B1:

   

  Team:

  1e

  2e

  3e

  Totaal:

  Plaats:

  v.v. Kagia B1

   

   

   

   

   

  KDO B1

   

   

   

   

   

  KDO B2

   

   

   

   

   

  Sv Hillegom B2

   

   

   

   

   

   

  Woensdag 21 augustus 2013

  Poule B1:

  Start: 18:30 uur

  Einde: 20:45 uur

  Tijdstip:

  Veld:

  Wedstrijd:

  Uitslag:

  18:30 uur

  Veld 3

  v.v. Kagia B1 - KDO B1

   

  19:05 uur

  Veld 3

  KDO B2 – Hillegom B2

   

  19:40 uur

  Veld 3

  v.v. Kagia B1 – KDO B2

   

  20:15 uur

  Veld 3

  KDO B1 – Hillegom B2

   

  Woensdag 28 augustus 2013:

  Poule B1:

  Start: 18:30 uur

  Einde: 20:45 uur

  Tijdstip:

  Veld:

  Wedstrijd:

  Uitslag:

  18:30 uur

  Veld 2

  v.v. Kagia B1 – Hillegom B2

   

  19:05 uur

  Veld 2

  KDO B1 – KDO B2

   

  19:40 uur

  Veld 2

  Nr. 3 – Nr. 4

   

  20:15 uur

  Veld 2

  Nr. 1 – Nr. 2

   

   

 • Van de vz de vloer van Kagia

  Beste Kagianen,

  Misschien hebben jullie het gevolgd via facebook, ons clubgebouw is met fantastische inspanning van de vrijwilligers weer klaar voor de toekomst.

 • Cursusoverzicht seizoen 2012-2013


  v.v. Kagia organiseert ieder jaar diverse cursussen voor leiders en trainers van v.v. Kagia.
  Ook in het nieuwe seizoen staan de volgende cursussen op de planning:


  Train de Trainer (deel 1)
  In deze 3-daagse cursus leert u de basisvaardigheden van het spelletje voetbal. U leert daarnaast hoe u dezebasisvaardigheden kan overbrengen op uw spelers.
  De cursus wordt gegeven op: vrijdag 14, 21 en 28 september 2012 (19:00 – 21:00 uur)


  Train de Trainer (deel 2)
  In deze 4-daagse cursus leert u de vervolgstappen van de basisvaardigheden. We kijken de eerste cursusdagterug op deel 1. Vervolgens leert u weer een aantal nieuwe vaardigheden die u weer kan aanleren bij uwspelers.
  De cursus wordt gegeven op: vrijdag 29 maart, 5, 12 en 19 april 2013 (19:00 – 21:00 uur)


  Train de Leider
  In deze 2-daagse cursus leert u wat er van u verwacht wordt als leider bij v.v. Kagia voor, tijdens en na dewedstrijd. Wat zijn de normen en waarden binnen Kagia en hoe lopen de communicatielijnen. Natuurlijk gaanwe ook in op het tactische gedeelte. Hoe willen we dat er gespeeld wordt binnen v.v. Kagia en hoe brengt udit over op de spelers.
  De cursus wordt gegeven op: woensdag 28 november en 19 december (19.00 – 21.00 uur)
  U kunt zich voor deze cursussen aanmelden door een e-mail te sturen naar .


  Met sportieve groeten,
  Mark Scholte
  Hoofd Jeugdopleidingen v.v. Kagia

 • Even voorstellen Michel Braam onze jeugdvoorzitter

   

  Beste Kagianen,

  Het nieuwe seizoen staat vol verwachting voor de deur en de voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen zijn ook in de zomervakantie al in volle gang. Voordat de jeugd in hun oranje shirts en witte shorts weer sportief en respectvol op de velden te vinden zijn met hun supporters wil ik mij graag even kort voorstellen als nieuwe jeugdvoorzitter bij v.v. Kagia.

  Mijn naam is Michel Braam 41 jaar en sinds 2 jaar wonend in Nieuw-Vennep Zuid met mijn gezin. Voordat wij naar Nieuw-Vennep zijn verhuisd hebben wij in Lisse gewoond. Sinds 3 jaar hebben wij kennis gemaakt met v.v. Kagia omdat wij onze zoon gingen aanmelden waarbij mij als eerste is opgevallen dat v.v. Kagia een warm en hartelijke voetbalvereniging is. Als maatschappelijk betrokken persoon heb ik mij tegelijk aangemeld als vrijwilliger om de trainingen bij het elftal waar onze zoon in speelde mede te verzorgen. Vrijwilliger zijn vind ik belangrijk en een waardevolle tijdbesteding. Zelf draag ik een warm hart toe voor allen die zich als vrijwillig(st)er inzet en koester hen dan ook!

  Met veel plezier heb ik mede de trainingen verzorgt bij de D-pupillen. Die leeftijdgroep is toch wel pittig te noemen. Het worden echte mannen met allen hun eigen identiteit. Na het seizoen 2012-2011  heb ik ook een beetje naar mijzelf terug gekeken en ik heb moeten concluderen dat het trainerschap behoorlijk wat voetbaltechnische vaardigheden vraagt waar ikzelf onvoldoende ervaring over beschik en dus heb ik gezocht naar een andere invulling als vrijwilliger bij v.v. Kagia. (Tja, achter een tv voetbalwedstrijden 'coachen' is toch wel andere koek!) Dit kon als coördinator voor de D-pupillen (seizoen 2011-2012) in een 'nieuw jasje', de trainingen werden verzorgt door ervaren trainers. Als coördinator was ik meer sociaal gericht doende en gaf mij meer voldoening hoewel je het nooit eenieder geheel naar het zin kan maken, maar ik heb altijd de instelling 'we moeten het met elkaar doen' in het vizier. Vanaf komend seizoen 2012-2013 heb ik de eer om Fred Mens als jeugdvoorzitter op te volgen wat ik zal trachten te evenaren maar niet zomaar 1 op 1 is te realiseren, mede omdat Fred een echte Kagiaan is en ik (nog) niet J, maar uiteraard, ook ik zal mijn uiterste best doen evenals de gehele jeugdcommissie waar ik trots op ben om deel van uit te maken. v.v. Kagia is een absoluut leuke en sportieve voetbalvereniging, ook voor de jeugd met professionele begeleiding waar ik graag deel vanuit maak.

  Ook het komende seizoen staat centraal, sportiviteit & respect. Met z'n allen hebben  wij allen de plicht voor de jeugd, maar ook naar elkaar om het goede voorbeeld te laten zien en de jeugd alle spelvreugde te laten beleven. Sportiviteit en respect naar elkaar is de basis van het voetbal bij v.v. Kagia. Tijdens de Kick-Off, 1e week september, staan wij hier uitgebreid bij stil. Komt ook allen tijdens de Kick-Off, houdt hiervoor de website in de gaten.

  De voorlopige indelingen seizoen 2012-2013 zijn inmiddels bekend gemaakt, zo ook de indelingen en datums van de bekerwedstrijden, zie hiervoor de website www.kagia.nl

  Daarnaast maak ik nog even gebruik voor een oproep omdat wij nog op zoek zijn naar enkele vrijwilligers voor verschillende taken bij v.v. Kagia. U bent van harte welkom en wordt met open armen ontvangen. Benieuwd wat u zou kunnen betekenen als vrijwilliger? zie hiervoor de website www.kagia.nl

  Voor jullie allen, heel veel sport- en support plezier, sportiviteit en respect en tot ziens langs de velden.  Moedig de jeugd met z'n allen aan!

  Met sportieve groet, Michel Braam.

   

 • Trainingsschema jeugd 2012 - 2013

   

  In het overzicht staat duidelijk per team op welk veld er getraind moet worden, wie de trainer is en in welke kleedkamer er omgekleed moet worden.
  Dit schema is gebaseerd op de beschikbaarheid van veld 1 (kunstgras) en veld 4 (grasveld). Zodra er meer bekend is over de oplevering van de verlichting van veld 3 (kunstgras) kan het schema worden aangepast.

   

  Team:  Maandag  Dinsdag  Woensdag  Donderdag  Vrijdag  
   MP 6 jarige    17:30 – 18:30 circuit Veld 1A en 1B k.k.: 6       
   Kagia F3    17:30 – 18:30 circuit Veld 1A en 1B k.k.: 5  18:00 – 19:00 Mart Schaap Veld 1A k.k.: 5     
   Kagia F2  18:00 – 19:00 Jeroen d. Nooijer Veld 1B k.k.: 5  17:30 – 18:30 circuit Veld 1A en 1B k.k.: 5       
   Kagia F1  18:00 – 19:00 Marcel Uijldert Veld 1B  k.k.:5        18:00 – 19:00 Jan WillemVeld 1A k.k.: 5 
   Kagia ME 1    18:30 – 19:30 circuit Veld 1A en 1B k.k.: 9    17:30 – 18:30 Frank Roubos Veld 1B k.k.: 9   
   Kagia E5    18:30 – 19:30 circuit Veld 1A en 1B k.k.: 10    18:30 – 19:30 Frank Roubos Veld 4 (gras) k.k.: 10   
   Kagia E4    18:30 – 19:30 circuit Veld 1A en 1B k.k.: 10      16:30 – 17:30 Ferry K. Veld 1A k.k.: 6 
   Kagia E3    18:30 – 19:30 circuit Veld 1A en 1B k.k.: 11    18:30 – 19:30 Marco Kesteren Veld 4 (gras) k.k.:11   
   Kagia E2  18:00 – 19:00 Ronald Tijmes Veld 1A k.k.: 6    19:00 – 20:00 Ronald Tijmes Veld 1B k.k.: 6     
   Kagia E1  18:00 – 19:00 Ferry Kortekaas Veld 1A k.k.: 6    19:00 – 20:00 Joris Trompert Veld 1B k.k.: 7     
  Kagia D3      19:00 – 20:00 Hans Eireiner Veld 1A k.k.: 9     
   Kagia D2    18:30 – 19:30 Gerco Hulsbos Veld 4 (gras) k.k.: 12  18:00 – 19:00 Veld 1B k.k.: 8     
   Kagia D1  19:00 – 20:00 Ruud de Wit Veld 1A k.k.: 7      18:30 – 19:30 Ruud de Wit Veld 1B k.k.: 5   
   Kagia C3        17:30 – 18:30 Veld 1A k.k.: 6   
   Kagia C2      19:30 – 20:30  Veld 4 (gras) k.k.: 5       
   Kagia C1  19:00 – 20:00 Henk Jan Schalk Veld 1B k.k.: 9      18:30 – 19:30 Richard v. EeuwijkVeld 1A k.k.: 12   
   Kagia MB 1      19:30 – 20:30 Robert W Veld 4 k.k.: 10     
   Kagia B1  19:00 – 20:00 Marcel Uijldert Veld 4 k.k.: 10    20:00 – 21:00 Dick Dam Veld 1B k.k.: 5     
   Kagia A2  20:00 – 21:00 Hans van Burken Veld 1B k.k.: 5         
   Kagia A1  20:00 – 21:15 Mark Scholte Veld 1A k.k.: 8    20:00 – 21:15 Bram Boot Veld 1A k.k.: 8     

   

 • Aanpassing Voorlopige indeling jeugd 2012 - 2013

   

  Voorlopige indeling seizoen 2012 - 2013, versie 10-8-2012.

         
  Team: Kagia A1 (2e klasse) Team: Kagia A2 (4e klasse)
         
  1 Nigel Kattenberg    
  2 Jesper Imanse 1 Nick Kemper
  3 Floor Wouters 2 Roan Russel
  4 Tim ten Have 3 Arjan Belderok
  5 Jean Michel de Jong 4 Lioyd Ysselmuiden
  6 Robbin Breeuwer 5 Arno Arts
  7 Thomas Breeuwer 6 Tim Ultee
  8 Daan Geerlings 7 Shailendra Gokoel
  9 Benjamin Mens 8 Daan Waanink
  10 Benno Trompert 9 Dave Verburg
  11 Jaap Mens 10 Speler B (nog niet bekend)
  12 Stefan Eickhoff 11 Afvaller keeper A selectie
  13 Ruben Jansen 12 Afvaller A selectie
  14 Marnix Zwetsloot 13 Afvaller A selectie
  15 Jinse van der Veek (keeper) 14  
  16 Jeffrey Aarts (keeper) 15  
         
  Coach: Mark Scholte Leider: Vacant
  Assistent: Bram Boot Leider: De heer Gokoel
  Ass. Scheidsr. Dick Dam    
         
  Training: maandag 20:00 - 21:00 olv. Mark Scholte  Training: maandag 20:00 - 21:00 uur olv. Hans van Burken
    woensdag 20:00 - 21:00 olv. Bram Boot    
         
         
  Team: Kagia B1 (4e klasse) Team: Kagia MB 1
         
  1 Davey Burken  1 Nikita Kauffman
  2 Bas van der Lans 2 Nikita Brands
  3 Raymond Evers 3 Joyce Walkier
  4 Tom van Dijk 4 Jill de Steur
  5 Giovanni van Dam 5 Anique Popering
  6 Dennis van der Putten 6 Josephine Bakker
  7 Tim Hulsbergen 7 Kelly ten Have0
  8 Damion Uijldert 8 Demi Mesman
  9 Mike van Klink 9 Anouck Smit
  10 Leroy Kerdijk 10 Myrthe Sluijmer
  11 Nick Pouw 11 Nienke van Beek
  12 Timothy Zitanoui 12 Romy Wols
  13   13 Joelle Hulsbergen
      14 Fleur Walkier
         
         
  Coach: Marcel Uijldert Coach: Robert Wols
  Assistent: Dick Dam Assistent: Rene Kaufman
         
  Training: maandag 19:00 - 20:00 olv. Marcel Uijldert  Training: woensdag 19:30 - 20:30 olv. Robert Wols &
    Woensdag 20:00 - 21:00 uur olv. Dick Dam   Rene Kaufman
         
         
  Team: Kagia C1 (3e klasse) Team: Kagia C2 (6e klasse)
         
  1 Jens Gort 1 Atse Wouters
  2 Remon Bakker  2 Dudley de Geus
  3 Thom van Klink 3 Wesley van der Lee
  4 Sean van der Lans 4 Joey Minck
  5 Ruben Beukers 5 Jesse Bronstring
  6 Gokay Kocak 6 Jonas Buchner
  7 Mattia Bulian 7 Jelle van der Ham
  8 Thomas van Beek 8 Fabian van der Meer
  9 Devin Bokhorst 9 Jaimy Foks
  10 Kylian van Schie 10 Kenny Verschuren
  11 Eva Broekhuizen 11 afvaller C1
  12 Jarno van Reeuwijk 12 afvaller C1
  13 Dylan van Eeuwijk 13 afvaller C1
  14 Koos Dorst 14  
  15 Elwin Kool    
  16 Thibaud Ribeiro    
         
         
         
  Coach: Richard van Eeuwijk Leider: Arjan van der Meer
  Assistent: Marco van Klink Leider: Robin van der Lee
         
  Training: Maandag 19:00 - 20:00 uur olv. Henk Jan Schalk Training: Dinsdag 19:30 - 20:30 uur olv. 
    Donderdag 18:30 - 19:30 uur olv. Richard Eeuwijk    
         
         
  Team: Kagia C3 Team: Kagia D1 (2e klasse)
         
  1 Luuk van der Klauw 1 Luca v.d. Meer
  2 Rick Langeveld 2 Roy Duivenvoorden
  3 Sven Niekel 3 Bram Barends
  4 Jelle Verdel 4 Loran Hofland
  5 Tim Oosterveer 5 Brendan Bakker
  6 Dylan van Kesteren 6 Melvin v.d. Meer
  7 Stan Graven 7 Jordy Foks
  8 Stephan van der Putten 8 Gauthier Ribero
  9 Bjorn de Ree 9 Kevin Wols
  10 Tim Nieuwenhuizen 10 Chris Gabel
  11 Jochem van Ede 11 Gijs de Graaf
  12 Jeffrey Tjoelker 12 Raymond van Diest
  13 Sten Jongen 13 Jeffrey Clemens
  14 Harm Boon 14 Quinten Minck
      15 Luc van Klink
      16 Joey Homan
      17 Tygo Mesman
      18 Marc Ultee
  Leider: Erik van Ede Coach: Ruud de Wit
  Leider: Guus Boon Assistent: Ramon de Wit
         
  Training: Donderdag 17:30 - 18:30 uur olv. ? Training: maandag 19:00 - 20:00 uur olv. Ruud de Wit
        Donderdag 18:30 - 19:30 uur olv. Ruud de Wit
         
         
  Team: Kagia D2 (6e klasse) Team: Kagia D3 (9e klasse)
         
  1 Maurice van der Maden 1 Youri Kalee
  2 Rick van Beek 2 Jelle Schaap
  3 Quinten Bal 3 Job Eireinier
  4 Maura Missaglia 4 Dylan Verhoeven
  5 Mats Hulsebosch 5 Jeroen Buitenhuis
  6 Zeb de Ree 6 Nick van der Ham
  7 William Ligtenberg 7 Ian Schouten
  8 Speler D1 8 Jack Dijkema
  9 Speler D1 9 Kevin v.d. Hulst
  10 Speler D1 10 Maik v.d. Hulst
  11 Speler D1 11 Jorit Binnendijk
  12 Speler D1 12 Maik Nieuwendijk
  13 Speler D1 13 Luuk Alkemade
         
  Van de 18 D selectie spelers gaan ongeveer 5 spelers naar de D2.    
         
         
  Leider: Olaf Bal Leider: Serge Verhoeven
  Leider: Silvio Missaglia Leider: Alex van der Hulst
         
  Training: Dinsdag 18:30 - 19:30 uur olv. Gerco Hulsebos Training: Woensdag 19:00 - 20:00 olv. Hans Eireiner & ?
    Donderdag 18:00 - 19:00 uur olv. Silvio Missagli    
         
         
  Team: Kagia E1 (3e klasse) Team: Kagia E2 (5e klasse)
         
  1 Ruben Paauw 1 Jeroen Prins
  2 Stan Hengstmengel 2 Pjotr Gort
  3 Luke Slagtveld 3 Freek Verloop
  4 Ian v.d. Lans 4 Mitchell van der Lans
  5 Wesley Foks 5 Ivar du Pre
  6 Luka Tijmes 6 Thomas v/d Streek
  7 Sam de Ree 7 Sem knoop
  8 Jasper Paauw 8 Tim van der Ham
         
  Coach: Joris Trompert Leider: Dirk Jan den Hertog
  Assistent:   Leider: Petra van 't Wout
         
  Training: maandag 18:00 - 19:00 olv. Ferry Kortekaas Training: maandag 18:00 - 19:00 olv. Ronald Tijmes
    woensdag 19:00 - 20:00 olv. Joris Trompert   woensdag 19:00 - 20:00 olv. Ronald Tijmes
         
         
  Team: Kagia E3 (9e klasse) Team: Kagia E4 (9e klasse)
         
  1 Didier Cozijn 1 Bjorn van de Berg
  2 Wessel Sluijmer 2 Enrique Vos
  3 Noah de Haan 3 Wessel Verdonk
  4 Rens Datema 4 Bas Eireiner
  5 Fabian Binnendijk 5 Kay Beelen
  6 Mathijs van Kesteren 6 Xavi Kortekaas
  7 Stan Krukkert 7 Nick Homan
  8 Tusschar Boeddha 8 Valmir Namon
         
         
  Leider: Marco van Kesteren Leider: Ferry Kortekaas
  Leider: Peter Binnendijk    
         
  Training: dinsdag 18:30 - 19:30 olv. Circuittraining Training: dinsdag 18:30 - 19:30 olv. Circuittraining
    donderdag 18:30 - 19:30 olv. Niels Ganzevles   vrijdag 16:30 - 17:30 olv. Ferry Kortekaas
    & Marco van Kesteren    
         
         
  Team: Kagia E5 (9e klasse)  Team: Kagia ME1 (2e klasse) meisjes)
         
  1 Luc Herfs 1 Fenne Roubos
  2 Thomas Clemens 2 Jalise Hulsbosch
  3 Rens Beelen 3 Caithline
  4 Stan van Zoest 4 Lindi de Vrind
  5 Ryan Tulen 5 Britt Bijker
  6 Dylan Beelen 6 Lisa Kattenberg
  7 Ralph Dreef 7 Megan v.d. Heijden
  8 Kjeld Roubos 8 Fleur Smits
      9 Anna van den Bosch
  Leider: Frank Roubos 10 Britt Duivenvoorde
  Leider: Jan van Zoest Leider: Juriaan van der Bosch
      Leider:  
  Training: dinsdag 18:30 - 19:30 olv. Circuittraining    
    donderdag 18:30 - 19:30 olv. Frank Roubos Training: dinsdag 18:30 - 19:30 olv. Circuittraining
        donderdag 17:30 - 18:30 olv. Frank Roubos
         
    Circuittraining, dinsdag 18.30h - 19.30h    
    David Zonneveld    
    Hans Eireiner    
    Peter Binnendijk    
    Niels Ganzevles                 
    Marco van Beek                 
    Robin van Beek                   
    Frank van der Toorn           
    Jelle Mesman                       
    Lisa Saarloos    
         
         
  Team: Kagia F1 (3e klasse) Team: Kagia F2 (9e klasse)
         
  1 Thomas Duivenvoorden 1 Stefan de Nooijer
  2 Thijmen Dessaur 2 Stan Roozen
  3 Moos Barends 3 Mitchell Verhoeven
  4 Fynn de Ree 4 Bram Verloop
  5 Bryan Slagtveld 5 Damien Sheoralon
  6 Max Duivenvoorden 6 Sven Koning
  7 Stan du Pre 7 Wesley Schakel
  8 Enrique Hofland 8 Luciano Meeuwissen
      9 Martijn Kamp
  Coach: Jan Willem Hofland Leider: Jeroen de Nooijer
  Assistent: Michel de Ree Leider: Sjaak Kamp
         
  Training: maandag 18:00 - 19:00 uur olv. Marcel Uijldert Training: maandag 18:00 - 19:00 uur olv. Jeroen de Nooijer
    vrijdag 18:00 - 19:00 uur olv. Jan Willem Hofland   & Sjaak Kamp
        dinsdag 17:30 - 18:30 uur circuitsysteem 
         
         
  Team: Kagia F3 (10e klasse)   Begeleiders circuittraining F & MP
         
  1 Niels Duivenvoorden   Leon van Amsterdam (MP)
  2 Max Vermeulen   Vacant
  3 Wessel Schaap   Vacant
  4 Stijn Verbeek   Vacant
  5 Ime Schaap    
  6 Milo Krukkert    
  7 Coen van den Burg    
  8      
         
         
  Leider: Mart Schaap    
  Leider: Thorre Vermeulen    
         
  Training: Circuittraining nog niet definitief    
    woensdag 18:00 - 19:00 uur olv. Mart Schaap &    
    Thorre Vermeulen    
         
         
  Team: Mini Pupillen (6 jaar) Team: Mini Pupillen (6 jaar)
         
  1 Sem Koger 11 Isha Boeddha
  2 Stan Honcoop 12 Milan van den Berg
  3 Fabian Waal 13 Roy Gort
  4 Tymen Dinkgreve 14 Jelle van der Klucht
  5 Hero van Amsterdam 15 Jack Zandvliet
  6 Twan Hulsbos 16 Giovanni Cozijn
  7 Bink Hengstmengel 17 Fenna Verdonk
  8 Tim Vermeulen 18  
  9 Bas Franse 19  
  10 Sam Gresnigt 20  
         
  Training: Circuittraining nog niet definitief    
    Zaterdag van 09.00 - 10.00 o.l.v. Esther    
     van der Niet, Elbert Hulsbos en Richard Honcoop    
         
         
  Team: Mini Pupillen (4 - 5 jaar) Team: Mini Pupillen (4 - 5 jaar)
         
  1 Jelte van der Vossen 11 Thomas Kingston
  2 Rick Hoven 12 David Knook
  3 Jorn Hulsbosch 13 Tristan van der Waal
  4 Sjaak de Graaf 14  
  5 Bink Welling 15  
  6 Viggo Volkert 16  
  7 Luuk Scholte 17  
  8 Bram Burghard 18  
  9 Murat de Graaf 19  
  10 Mats Mesker 20  
         
  Training: Zaterdag van 09.00 - 10.00 o.l.v.     
    Dave Welling, Paul Scholte en Alaric Volkert    
         
 • Nieuwe leiders selectie v.v. Kagia

   

  De voetbaltechnische commissie is zeer verheugd met de toezegging van Doby Wullems en Erwin Mastenbroek voor de functie van leider.

  Erwin Mastenbroek is de oudste zoon van Cees Mastenbroek en wordt leider van Kagia 1. Erwin heeft heel veel zin om deze functie invulling te geven en zal zo af en toe wel gecoacht worden door zijn vader. Erwin gaat in zijn nieuwe functie Jerry Ubink ondersteunen.

  Doby Wullems is voor de meeste Kagianen geen onbekende. Doby heeft een aantal jaren training gegeven aan diverse jeugdteams binnen Kagia. Een hoogtepunt was het kampioenschap met de A1. Een grote groep van deze A1 speelt nu in de selectie. Doby gaat in zijn nieuwe functie John en Wouter ondersteunen bij hun werkzaamheden voor het 2e elftal.

  De voetbaltechnische commissie wenst beide heren heel veel succes en plezier in hun nieuwe functie.

  Met sportieve groeten,
  Voetbal Technische Commissie

   

   

 • Bekerindeling D, E en F jeugd en meisjes

   

  Bekerindeling D t/m E                   Bekerindeling F en meisjes
     
  1 Katwijk D1 10:30 1 Rijnsb.Boys F2 08:30
  2 Kagia D1 09:00 2 Noordwijk F2 10:00
  3 Oegstgeest D1 08:30 3 Lisse F2 10:00
  4 GHC D1 09:00 4 Katwijk F2 10:00
  5 RCL D2 11:00 5 Kagia F1 12:15
  6 UDO D1 10:45 6 Ter Leede F2 11:00
  7 VVSB D3 10:30 7 Warmunda, SV F1 10:30
  8 Voorschoten'97 D2 08:45 8 Rijnvogels F2 09:45
     
  1 Rijnsb.Boys D5 09:00 1 Kagia F2 10:00
  2 Warmunda, SV D2 10:45 2 VVSB F7 10:30
  3 Lisse D6 08:45 3 Rijnvogels F3 08:45
  4 ASC D3 08:30 4 Noordwijk F7 08:45
  5 Teylingen D3 09:00 5 Teylingen F2 10:15
  6 Foreholte D5 08:30 6 Rijnsb.Boys F9 08:30
  7 Kagia D2 09:00 7 Quick Boys F9 10:30
  8 Rijnvogels D4 12:00 8 Katwijk F7 09:00
     
  1 UDO D5M 09:00 1 Lisse F10 08:45
  3 Kickers'69 D4M 12:30 2 Rijnvogels F5 09:45
  4 VVSB D9 10:30 3 Nispen van F2 10:00
  5 SJC D7M 10:30 4 Quick Boys F13 10:30
  6 Kagia D3 10:30 5 Foreholte F10 08:30
  7 SJZ D5M 11:00 7 Rijnsb.Boys F10 10:00
  8 Lisse D7 08:45 8 Kagia F3 11:15
     
  1 Haz. Boys D3M 10:30 1 Rijnvogels MB2 09:00
  2 Rijnsb.Boys D8 09:45 2 Kagia MB1 10:15
  3 BVCB D9 11:15 3 Lisse MB2 13:00
  4 Bernardus D4 10:00 4 Quick Boys MB1 10:00
  5 NSV '46 D3M 09:45  
  6 Koudekerk D3M 08:45 1 Kagia ME1 11:15
  7 Kagia D4 10:00 2 Alkmania ME1 08:30
  8 Alkmania D4 10:00 3 Noordwijk ME1 08:45
    4 RCL ME1 08:30
  1 Noordwijk E2 10:00 5 Voorschoten'97 ME1 09:45
  2 Kagia E1 10:00 7 Foreholte ME1 10:00
  3 Foreholte E3 11:15 8 Rijnsb.Boys ME1 08:30
  4 Rijnvogels E2 10:00  
  5 Teylingen E1 10:15  
  7 Katwijk E2 10:00  
  8 SJC E1 10:30  
     
  1 Lisse E4 10:00  
  2 Ter Leede E4 11:00  
  3 Warmunda, SV E2 09:00  
  4 Foreholte E4 10:00  
  5 Nispen van E1 10:00  
  6 SJC E3 10:30  
  7 Voorschoten'97 E5 08:45  
  8 Kagia E2 10:00  
     
  1 Nispen van E3 11:15  
  2 Kagia E3 11:15  
  3 Quick Boys E9 08:30  
  4 SJC E5 08:30  
  5 Rijnsb.Boys E9 08:30  
  6 Foreholte E13 08:30  
  7 Katwijk E6 10:00  
  8 Ter Leede E9 11:0  
     
  1 Quick Boys E10 10:30  
  2 SJC E6 10:30  
  3 Katwijk E7 09:00  
  4 Rijnsb.Boys E10 09:45  
  5 Kagia E4 11:15  
  6 Noordwijk E7 08:45  
  7 Ter Leede E10 09:45  
  8 Foreholte E14 08:30  
     
  1 Foreholte E15 08:30  
  2 Rijnsb.Boys E11M 08:30  
  3 Quick Boys E11 09:30  
  4 Katwijk E8 10:00  
  5 Kagia E5 10:00  
  6 VVSB E9 08:30  
  7 Noordwijk E8 08:45  
  8 SJC E7 08:30  
 • Bekerindeling Senioren en ABC jeugd

   

  Bekerindeling Senioren en Dames Bekerindeling A,B en C Jeugd
     
  1 Kagia 1 14:30 1 Foreholte A2 13:00
  2 Oegstgeest 1 14:30 2 Rijnvogels A1 11:30
  3 Gr.WII VAC 1 (zo) 14:00 3 Kagia A1 12:00
  4 Foreholte 1 (zo) 14:00 4 Teylingen A1 12:30
    5 Lisse A2 13:00
  1 Haz. Boys 2 12:00 6 Valken'68 A1 14:30
  2 Quick Boys 5 12:00 7 Quick Boys A3 12:00
  3 Kagia 2 12:00 8 Katwijk A2 12:00
  4 Katwijk 4 14:00  
    1 Lisse A3 13:00
  1 BSC '68 4 14:30 2 Quick Boys A5 12:00
  2 Katwijk 9 14:00 3 ASC A3 16:00
  3 Kagia 3 12:30 4 Kagia A2 14:30
  4 Quick Boys 11 12:00 5 Foreholte A3 13:00
    6 Noordwijk A3 14:30
  1 Lisse 9 15:00 7 Katwijk A3 14:00
  2 Noordwijk 10 12:30 8 Voorschoten'97 A6 16:15
  3 Blauw-Zwart 5 13:00  
  4 Kagia 4 14:30 1 SJC B2 10:30
    2 Lisse B4 13:00
  1 VVSB 6 13:00 3 Kagia B1 10:15
  2 Kagia 5 14:30 4 Quick Boys B5 12:00
  3 Nispen van 1 (za) 13:00 5 Foreholte B3 15:15
  4 Wassenaar 2 12:00 6 Rijnsb.Boys B2 11:00
    7 Ter Leede B2 10:30
  1 Voorschoten'97 9 16:15 8 VVSB B3 14:30
  2 Kagia 6 14:30  
  3 Lisse 8 15:00 1 Foreholte C3 11:30
  4 Foreholte 1 (za) 15:15 2 DoCoS C2 12:15
    3 Noordwijk C2 08:45
  1 Rijnsb.Boys 16 14:00 4 Quick Boys C4 08:30
  2 Kagia 7 12:00 5 Katwijk C2 12:00
  3 Quick Boys 20 16:15 6 Kagia C1 10:15
  4 Lisse 11 15:00 7 VVSB C3 13:00
    8 Lisse C3 11:30
  2 SVC'08 VE1 15:00  
  3 Kagia VE1 14:30 1 Lisse C7 11:30
  4 Haz. Boys VE1 14:30 2 Rijnsb.Boys C5 11:00
    3 Katwijk C3 09:00
  1 Siveo '60 VR1 12:30 4 Foreholte C7 13:00
  2 Kagia VR1 12:00 5 Noordwijk C3 10:00
  3 Lisse VR2 11:00 6 Rijnvogels C4 12:00
  4 DoCoS VR2 14:30 7 Quick Boys C8 08:30
    8 Kagia C2 09:00

   

 • Video 80 jarig bestaan vvKagia

   

  Hierbij de video van het 80 jarig bestaan van vvKagia. Veel plezier bij het kijken.

   

   

 • Intro nieuwe selectie spelers

   

  Introductie Jelle Clemens

  Voor de meeste leden van v.v. Kagia zal ik geen onbekende zijn, ik ben 21 jaar en mijn vaste woonadres is al mijn hele leven in Lisserbroek. Op mijn vijfde levensjaar ben ik lid geworden van v.v. Kagia, waar ik tot de A-junioren de jeugdopleiding heb doorlopen. Vervolgens ben ik drie seizoenen naar f.c. Lisse verhuisd, waar ik in de A-, zaterdag- en zondag selectie heb gespeeld. Het afgelopen halve seizoen heb ik voor mijn studie vijf maanden in Zweden gewoond. Voor het seizoen 2012-2013 heb ik besloten om de draad weer op te pakken bij mijn oude club v.v. Kagia. Tot slot een korte voetbal introductie, ik ben een rechtsbenige (aanvallende) middenvelder.

   

  Introductie Vincent van der Kamp.

  Hallo ik ben Vincent van der Kamp, 19 jaar en woon in Lisse. Ik ben linksbenig en kan op veel posities uit te voeten. Mijn favoriete positie is linksbuiten. Ik ben begonnen met voetballen op 6 jarige leeftijd bij FC Lisse. Ik heb daar alle selectie teams doorlopen. Mijn hoogtepunt van het jeugdvoetbal bij FC. Lisse was het promoveren met de A1 naar de 4devisie. Daarna moest ik de overstap maken naar het senioren voetbal en ben ik afgelopen seizoen uitgekomen voor de zaterdag 2 daar heb ik erg veel geleerd. Toch heb ik besloten dat graag in een eerste elftal zou willen spelen daarom kom ik volgend seizoen uit voor V.V. Kagia.

   

  Introductie Dave van den berg, 16-12-1993
  Ik ben begonnen op 4 jarige leeftijd bij de puppies van sms (nieuw-vennep)dit is later fcvvc geworden.
  Vanaf het moment dat ik competitie ben gaan spelen ben ik keeper
  In de D jeugd ben ik geselecteerd voor district west onder de 13 jaar dat was een leuke ervaring
  We zijn in de D,C en B jeugd kampioen in de 1e klasse geworden en hebben er met elkaar voor gezorgd dat het team na ons hoofdklasse kon gaan spelen helaas is het team in de A uitelkaar gevallen en gaat iedereen nu zijn eigen weg
  Ik heb daarom besloten naar kagia te komen mijn vader Rob van den Berg heeft mij bij vvc ook een aantal jaren keeperstraining gegeven dus voor mij geen onbekende
  Ik heb zin in een nieuwe start en kijk uit naar een leuk en vooral sportief seizoen bij kagia.

   

 • Nieuw seizoen Nieuwe website

   

  Lisserbroek, juli 2012.

  De oplettende bezoeker zal het al zijn opgevallen. De website ziet er anders uit. En inderdaad dat klopt, na 2  jaar trouwe dienst was het tijd de website aan te gaan passen naar de laatste stand van de techniek. De motor is inmiddels aangepast van versie 1.5 naar 2.5, zaken als EU wetgeving die eist dat iedere website expliciet toestemming vraagt voor het plaatsen van de zogenaamde cookies, beveiliging en toegang. Allemaal zaken die wettelijk zijn geregeld en waar iedere website, dus ook Kagia, aan heeft te voldoen. Ik vraag mij trouwens af hoe lang het nog duurt voor dat de grote jongens hier ook aan gaan voldoen. Er is dus heel veel werk verzet in de rustige periode van het jaar. Alle data van de oude site is overgezet naar de nieuwe.

  Voor de gebruiker veranderd er niet veel. De Layout is nagenoeg hetzelfde gebleven en alleen de Look en Feel is anders geworden. Wel is getracht de Kagia kleur wat dominanter in beeld te krijgen.

  Voor u als gebruiker zal het even wennen zijn. Ik hoop dat het in de smaak valt en ben altijd benieuwd naar uw reacties.

  webmaster Kagia

   

   

   

 • Beker indeling Kagia 1

   

  De KNVB heeft op haar website de indelingen van de beker voor het komende seizoen bekend gemaakt.

  De indeling van deze beker poule is als volgt:

  Gr W II VAC,

  Oegstgeest,

  Foreholte,

  Kagia

   

 • Voorlopige indeling Jeugd 2011-2012

  Voorlopige indeling seizoen 2011 - 2012.

  Onder voorbehoud van wijzigingen wordt hierbij de "VOORLOPIGE" indeling voor het seizoen 2011 - 2012 gepresenteerd. Door de vele nieuwe aanmeldingen zijn we inmiddels bij versie 3 aangekomen. Voor de start van het nieuwe seizoen zal de definitieve indeling gepubliceerd worden.

  Voor vragen en/of opmerkingen over de indeling, of wilt u zich opgeven als leider (ster) of trainer (ster), dan kunt u contact opnemen met de desbetreffende coördinator. Wanneer er wijzigingen zullen plaatsvinden dan wordt dit via de coördinator medegedeeld.

  Met sportieve groeten,

  Mark Scholte
  Hoofd Jeugdopleidingen v.v. Kagia

 • Selectie opent competitie met thuisduel

  Lisserbroek, 20 juli 2011.

  Zowel Kagia 1 als Kagia 2 openen op zaterdag 3 september de competitie met een thuiswedstrijd.
  Om 12 uur zal het 2e elftal hun debuut in de reserve 2e klasse maken tegen het 3e elftal van Rijnsburgse Boys.

  Afgelopen seizoen was de laatste wedstrijd, waarin de titel werd binnen gehaald, ook al tegen de rijnsburgers alleen toen tegen het 4e elftal. Helemaal onbekend is Rijnsburgse Boys 3 niet voor de lisserbroekers want afgelopen seizoen speelden ze al in de 3e ronde van de beker tegen elkaar. Na een 1-1 gelijkspel wonnen de rijnsburgers toen de strafschoppenserie.


  Om 14.30 trapt dan het eerste elftal af tegen Jong Hercules uit Beverwijk. Een voor ons op dit moment onbekende tegenstander. Zij zaten in eerste instantie ook niet in onze poule maar de KNVB heeft Jong Hercules uiteindelijk gewisseld met Geuzen/Middenmeer.
  Afgelopen seizoen was de tegenstander nog 2e klasser maar moest aan t einde genoegen nemen met een degradatie en mag nu dus de competitie komen aftrappen in Lisserbroek.

 • Verhuizen, nieuw tel nr, ander email adres?

  Gaat u verhuizen, heeft u een nieuw telefoon nr. of heeft u een ander email adres?

  Wilt u dan zo vriendelijk zijn ook vv Kagia hiervan op de hoogte te stellen. Voor een vereniging is het van groot belang dat zij haar leden op de juiste manier kan benaderen. Veel vragen achteraf worden hiermee voorkomen en het is voor u een kleine moeite. Ook als u zelf vragen heeft van administratieve aard kunt u contact opnemen met vv Kagia.

  Indien het bovenstaande het geval is wordt u verzocht een email te sturen naar

  onder duidelijke vermelding van de wijziging of vraag die het betreft.

  Met vriendelijke groet,

  vv Kagia

 • Kagia Koopavond LJ Sport en Kledinglijn

  Beste Kagiaan,

  Vrijdag de 12de augustus is een geluksdag voor Kagianen!!!!

  Hierbij nodigen het Kagia hoofdbestuur en onze sponsor LJ Sport te Lisse u uit op de exclusieve V.V. Kagia koopavond bij  LJ Sport  te Lisse.

  Op deze avond ontvangt u 15% korting op al uw aankopen. Maar dit is niet het enige wat LJ ons aanbiedt. Er is voorts een uitverkoop op de collectie van vorig jaar, hierbij kunnen de kortingen wel oplopen tot 50%.

  Dus als uw sportkleding of sportschoenen aan vervanging toe zijn, pak dan nu uw voordeel op

  vrijdag 12 augustus a.s. tussen 18:30 en 21:00 uur.

  Er staan vijf enthousiaste LJ medewerkers op deze avond tot uw dienst en tevens zal Peter Hermans namens V.V. Kagia u ontvangen met een kop koffie.

  Pak deze unieke kans en  hopelijk tot ziens bij LJ Sport te Lisse.

  Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Peter Hermans 06-51404432.

  Met vriendelijke groeten,

   

  Peter Hermans                                                                                 David Purmer

  V.V. Kagia                                                                                       LJ Sport Lisse

 • Indeling alle teams KNVB-beker

  De indeling van de KNVB-beker competitie is bekend voor alle teams. Voor de jeugdteams is van belang dat de resultaten in de beker de indeling van de competitie bepaalt.

 • Beker programma Kagia 1 en 2

  Lisserbroek , 20 juli 2011.

  Nu de nummering en speeldagenkalender door de KNVB is vrijgegeven kan het speelschema worden opgemaakt .
  Voor de beker zullen de teams het volgende programma afwerken


  KAGIA 1
  Dinsdag 16 augustus    Kagia 1 - Teijlingen 1       19.30 uur
  Dinsdag 23 augustus    UDO 1  - Kagia 1             19.00 uur
  Zaterdag 27 augustus  Kagia 1  - Rijnvogels 2      14.30 uur


  KAGIA 2
  Zaterdag 20 augustus  Forum Sport 3 - Kagia 2    13.00 uur
  Dinsdag  23 augustus  Kagia 2 - Katwijk 5            19.00 uur
  Zaterdag 27 augustus  DWO 2 - Kagia 2               12.00 uur

 • De voorzitter vertelt

  Lisserbroek, 17 juli 2011.

  Hallo Kagianen,

  De formele zaken met de gemeente voor wat betreft de borgstelling zijn rond. Stichting Waarborgfonds Sport was al rond en het contract betreffende de lening met de Rabobank is ondertekend. Het geld van de lening staat inmiddels op onze bankrekening zodat wij alle binnenkomende facturen volgens afspraak kunnen betalen.

  Ik had jullie allen gemeld dat dit hele proces geduurd heeft van 4 februari 2011 t/m 11 juni 2011. Ondanks dat ik 11 jaar in de gemeenteraad  gezeten heb en dacht dit varkentje snel te wassen moet ik erkennen dat mijn geduld behoorlijk veel geweld is aangedaan. Het gevoel dat alles nu op de rit zit en Kagia straks over een eigentijdse praktische accommodatie beschikt neemt een deel van mijn ergernis weg.

  De bouw vordert gestaag en bevind zich in de fase van afwerking. Vandaag 11 juli zijn de dakplaten gelegd en op 18 juli gaat de dakdekker de dakbedekking aanbrengen.

  Onze hoofdsponsor Gert Kroon heeft inmiddels de toiletten en de verlichting aangelegd en deze kunnen in bedrijf. Het geheel ziet er keurig uit en het is nu zaak dat wij deze voorzieningen voor zowel dames als heren schoon en heel houden.

  Het fusthok is betegeld en als extra investering is ook de vloer voorzien van duurzame tegels, dit uit oogpunt van hygiëne en veiligheid. Ook niet voorzien was het plafond in het fusthok, echter het geheel moet er voor de toekomst schoon, functioneel en afgewerkt uitzien, vandaar dat deze investering nu noodzakelijk is. Door het extra werk komen wij iets boven de begroting uit maar dit is allemaal financieel verantwoord.

  De komende weken gaan de kleedhokken betegeld worden en voor de nieuwe kleedhokken komen ook nieuwe straattegels. Een van onze sponsoren vond de oude niet passen en heeft op eigen kosten nieuwe besteld. Zodra de kleedhokken af zijn gaan wij deze nieuwe tegels laten leggen.

  Het hele complex is bijna van binnen en buiten geschuurd en geschilderd. Na een aantal oproepen zijn op de 2 klusdagen veel spelende leden komen opdagen en kon er vaart gezet worden in het achterstallig onderhoud.

  De keuken was ook aan onderhoud toe. De oude keuken is verwijderd en vloer en tegels zijn vernieuwd. Komende weken wordt een gekregen roestvrijstalen keuken geplaatst en komt de nieuwe leverancier “Jupiler” de 2 x 500 liter tanks plus koelcel aanleggen en de bar voorzien van nieuwe spoelbakken. Voor het nieuwe seizoen kunnen de barmedewerkers u het nieuwe biertje aanbieden, proost beste leden, Kagia is over een drietal weken klaar voor haar 80 jarige bestaan.

  Gezien wat er allemaal in de 10 maanden dat ik voorzitter ben gebeurd is, denk aan verbouwing bestuurskamer, de uitbreiding fusthok en kleedkamers, al het schuur en schilderwerk en straatwerk, stel ik vast dat de verbondenheid tussen de Kagianen nog aanwezig is.

  De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst, nog even doorzetten met zijn allen en de doelstelling is bereikt namelijk een in goede staat verkerende functionele accommodatie waar het gezellig vertoeven is en groot en klein kunnen genieten van het zo begeerde spelletje voetbal.

  Ondertussen is veel inzet van veel vrijwilligers gevraagd en gegeven en zonder iemand te kort te doen wil ik een ieder die zijn handen uit de mouwen gestoken heeft bij alle werkzaamheden bedanken namens het bestuur en natuurlijk ook de club.

  In het bijzonder gaat mijn dank uit naar Gerard Kortekaas, Maarten van der Niet en Piet van der Lans. Zij hebben meer dan 500 uur op vrijwillige basis in het nieuwbouwproject gestoken en vandaar deze speciale vermelding.

  Op naar het nieuwe seizoen zou ik zeggen. Na al die weken ook zelf dagelijks met de club bezig te zijn geweest verlang ik weer naar een spannende wedstrijd. Nu wij in west 1 gaan voetballen ben ik benieuwd welke clubs wij gaan bezoeken en hoe de voetbalwereld er elders uitziet. Verder kijk ik uit naar de zaterdagmiddagen waarop wij elkaar weer in de kantine gezond en wel ontmoeten om even bij te praten.

  Als het de leden goed gaat gaat het met de club ook goed is mijn stelling!!!

  Het gras voor het nieuwe seizoen is klaar, ook de accommodatie, nieuwe ballen zijn binnen, zorg dat u conditie op peil is en laten wij het komend seizoen inzetten op een geschenk voor het 80 jarig bestaan van onze vereniging V.V. KAGIA.

   

  Uw gezellige maar kleine voorzitter.

  Piet Daalman

 • Sponsorkliks

  Kagia Kalender

  Geen komend evenement!

  Stand Kagia 1  Bekijk de gehele stand

  Volgende wedstrijd

  Twitter vvKagia